"Terim'le ilgili sorun yokmuş"

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılması konusunda bir problemin olmadığını söyledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arıboğan, Terim ile ilgili en ufak bir problemin

"Terim'le ilgili sorun yokmuş"

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılması konusunda bir problemin olmadığını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arıboğan, Terim ile ilgili en ufak bir problemin olmadığını belirterek, ''Sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili konu önümüzdeki günlerde biter''dedi.

Yoğun bir maç trafiğinin olduğunu ifade eden Arıboğan, ''Şimdi daha rahat bir döneme girdik. Her şey arzu edildiği gibi devam edecek. Zaten Fatih Terim'in sözleşmesi sürüyor. Uzatma konusu ise önümüzdeki günlerde biter'' diye konuştu.

(A) Milli Takım'ın, Estonya karşısında 2 puan kaybetmesiyle ilgili sorulara da Arıboğan şu yanıtı verdi:

''Henüz grup maçlarının başlarındayız. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazansaydık çok daha iyi olacaktı. Futbolda olmayınca olmuyor. 2010 Dünya Kupası'na gitme konusunda en ufak tereddütümüz yok.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler