Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda Yeni Ay 17-10-2017

Terazi burcu yeni Ay’ı Hukuk, İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili yeni başlangıçların nasıl olacağı hakkında bilgiler veriyor.

Ay ile açı oluşturan Uranüs, sürpriz gelişmeleri gündeme taşıyarak, maddi konularda beklenmeyen gelişmelerle birlikte yeni projeler yakalama şansı verirken, Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs’ün Terazi burcun da olması yine yeni başlangıçlarımıza önemle destek çıkıyor.

Venüs’ün almış olduğu açılar gösteriyor ki; hukuk, evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda yapacağımız her türlü yeni başlangıç hem sonuca endeksli olup hem de iletişim yoluyla en iyi şartların olabileceğini vurguluyor.


BURÇLARA GÖRE YENİ AY

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olabilecek değişiklikler, iş arkadaşlarınızdan gelecek. Büyük dönüşüm fırsatı sizi hem rahatlatacak hem çalışma koşullarınızı genişletecek.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Günlük çalışma ve sağlık koşullarınızla ilgili yapacağınız yeni başlangıçlar, büyük dönüşüm sürecini beraberinde getiriyor. Beklenmeyen fırsatlara karşı tetikte olunuz. Karar zamanı ortaklarınızdan destek göreceksiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar sizin iş alanınıza yansıyor. Gelişen şartlar sizi rahatlatacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yerleşim, aile ve kişisel alt yapınızla ilgili yeni başlangıçlar Terazi burcu yeni Ay’ı ile sizi bekliyor. İş hedeflerinizle ilgili yazışmalar şans getiriyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Eğitim alanında olacak olumlu gelişmeler ve yakın çevrenizden gelecek destek size yeni başlangıçlar yapmanız için beklenmedik fırsatlar getiriyor. Rahatlıyorsunuz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi konularda ki gelişmeler Terazi burcunda ki Yeni Ay’la birlikte yeni başlangıçlar yaptıracak. Yapacağınız girişimler, elinizi rahatlatıyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Tüm girişimleriniz için iyi ve sağlam başlangıçlar yapabilirsiniz. Eş ve ortağınızın tepkileri sinirlendirse de aldırmayın. Maddi kazançlarla birlikte hareketli dönem sizi bekliyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Alacağınız kararlar, ileriye yönelik projelerinizde her türlü şartlarınızı genişleterek sizi rahatlatacak. Bir hastalık süreci içindeyseniz Terazi burcu yeni Ay’ı ile birlikte şifa yolunuz değişiyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Planlarınız için girişimlerinizi yapabilirsiniz ama iş alanında yapacağınız anlaşmalar ilerde sizi zor durumda bırakabilir, dikkat ediniz. Eşinizin bir sağlık problemi varsa dikkat.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş ve kariyerinizle ilgili gelişmeler ve alacağınız destek sosyal çevrenizden olacak. Şartlarınız iyileşiyor.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Yeni iş anlaşmaları sizi harekete geçiriyor. İş çevresinden gelecek olan destek size iyi gelecek. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olunuz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Kredi borç ve nafakalarla ilgili konularda olacak olan yeni başlangıçlar oldukça güçlü gözüküyor. Ortak projelerden gelecek olan fırsatlar karlı ve destekli.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.