Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda yeni ay. 16-09-2022

Çağlar öncesinden gökyüzü hareketlerini takibe alan insanlar, yeni ay zamanlarında iyileştirici etkilerin artarak yayıldığını gözlemlemişler ve yeni işlere bu zamanlarda başlamışlar. Ay evrelerini en çok tarım alanında kullanan eski insanlar, ay hareketlerinin yaymış olduğu enerjiyi, sonraları; günlük hayatlarında uygulamaya almışlar. Bu kadim bilgiler zamanla kaybolmaya başlamış, şimdilerde Astroloji okulları aracılığı ile güncellenen bu bilgiler ışığında artık birçok konuda ön görü sahibi olunuyor.

Yeni ay, hangi burçta gerçekleşmişse o burcun konularında yeni başlangıç zamanının geldiğine işaret eder. Burçlar kuşağında Terazi burcu; ortaklıklar, danışmanlıklar, diplomasi, hukuk ve anlaşmalarla ilişkilidir. Terazi burcu yeni ay zamanı sonbaharın başladığını haber verir. Kişisel haritalarda terazi burcu hangi evi yönetiyorsa orada dengeyi bulma ve bir ortakla paylaşma isteği olur. Yeni ay fazı Jüpiter destekli ve öz güveni yüksek enerji salınımı veriyor. Ortaklı ve diplomasiyle ilgili konularda yeni mücadele koşullarını başlatan süreç günlük kullanılan materyallerin üzerinden adeta bir koruma çemberi oluşturuyor. Anlaşmaların öne çıktığı bu dönem, gelişen yeni bir hastalıkla ilgili esir düşüren şartlara vurgu yapıyor. Yine toplumsal alanda belli bir güç uygulanacağını da Terazi burcu yeni ayı ön görüyor.

Terazi burcu yeni ay zamanları; açık havadar alanlar, kumlu tepeleri yerler için yeni kararlar ve yenilikler yapılır. Sağlıkla ilgili konularda ise omurga, alt karın bölgesi, bel ve böbreklerle ilgili hastalık süreçlerini de öne çıkarır.

YÜKSELEN KOÇLAR: Zorunlu işlerinizle ilgili devam edecek süreç başlıyor. Ortaklı alanı ilgilendiren gelişmelerde mücadele için yeni koruma çemberi oluşturuyorsunuz. Anlaşmalar yolu ile gelişecek bu dönemde sağlığınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş temponuz, çalışma koşullarınız, beslenmeniz, sağlığınız ve zorunlu işleriniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte kişisel şartlarınızı ilgilendiren devam edecek koşullar başlıyor. Maddi kazanımlar üzerinden ilerleyecek olan bu dönemde sağlığınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Yatırımlar, özel hayatınız, lüks harcamalarınız, ek işleriniz varsa çocuklarınız. Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni temeller oluşturuyorsunuz. Bu arada arızalı işlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev, aile, yerleşim, temelleriniz varsa eşinizin iş alanı; bu konularda devam eden anlaşmaları öne çıkaracak olan Terazi burcu yeni ay zamanı kararlarınıza dikkat ediniz. Annenizin sağlık problemleri başlayabilir.

YÜKSELEN ASLANLAR: Yazışmalarınız, anlaşmalarınız, iletişim araçları ile yürütmüş olduğunuz işleriniz ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar. Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte devam eden kazanç anlaşması yapıyorsunuz. Aracı koşullara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kişisel kazancınız, varsa, eşinizin banka hesapları ve çocuğunuzun iş kariyer alanı; kişisel kazancınız üzerinden devam edecek olan süreç terazi burcu yeni ayı ile başlıyor. Ödemelerde çıkabilecek arızalara dikkat ediniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel konumunuz, sağlığınız, girişimleriniz varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi ile ilgili konular, Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte arka plan işlerinize başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (hastane, okul) gizli hesaplarınız ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte devam eden koşullar başlıyor. Sağlığınıza dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Projeler, organize işleriniz, sosyal alan ve umutlarınız. Mesleki alanda ilerletmek istediğiniz gelişmelere başlıyorsunuz. Özgüvene dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş, kariyer, sosyal statü, profesyonellik gerektiren işleriniz ve hedefleriniz. Bu konularla ilgili size vesile olacak araç ya da kişilerle ilerleyen bir döneme giriyorsunuz. Aile büyüklerinizde olabilecek hastalıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Hukuk, akademik alan, şirketler, uluslararası konular ve basın yayın; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Yapacağınız anlaşmalara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Banka işlemleriniz, eş geliri, nafaka ve bursla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Anlaşma ve davalar yolu ile edineceğiniz parada anlaşma maddelerine dikkat ediniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR