Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda süper dolunay 06-04-2020

8 Nisan 2020 Çarşamba günü, Terazi burcunun 18 derecesinde dolunay meydana geliyor.7 Nisan’ da dünyaya 356. 910 km uzaklıkla en beri konumda olan dolunay önemiyle gerçekleşiyor. Ayın dünyaya en yakın evresinde gerçekleşen dolunaylar ve yeni aylar akabinde ki olayların daha etkili olacağını ön görürler.

Bu dönemler, su taşkınlarında ve fay hatlarında hareketlilik sağlar. Ekvator çizgisine yakın konumda öncü nitelikte olan dolunay fazı gerçekleştiğinde ikizler burcunda ilerleyen Venüs, Kova burcunda transite geçen Satürn’ le çok güzel hava elementi üçgen açı oluşturuyor. Bu dolunay girişimci ve bilgi yayıcı nitelikte; diplomasi, anlaşmalar, ortaklıklarla ilgili konularda kolay ilerleyen ve harekete geçiren enerjide böylece öne çıkmış oluyor.

Pluto ile kare açıda olan ay fazı bu gelişmelerin toplumsal konularda olduğuna, Psyche astroidi ile temasta olan güneş; psikolojik sürecin sonuna gelindiğini açığa çıkararak sonlanacak koşulların mücadele yolu ile başarı kazanılacağına vurgu yapıyor. Bu önemli süper ay, diplomasi yolu ile gerçekleşecek birçok anlaşmayı aydınlatacak nitelikte ve önemde. Bu arada kapalı devre konulardaki anlaşmaların takibi de sonlanıyor.

BURÇLARA GÖRE TERAZİ BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Eşinizin konumu, ortaklıklarınız, anlamalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz şartlarınız anlaşma yolu ile netlik kazanıyor. Organizasyon işleriniz ya da projelerinizle ilgili yeni toparlanma sürecine geçiyorsunuz. Maddi konularla ilgili kapalı devre takibini bırakıyorsunuz. Her ne kadar şartlarınız yavaşlayarak hantallaşsa da siz başarılı olacaksınız.

YÜKSELEN BOĞALAR: Günlük iş temponuz, sağlığınız, çalışma koşullarınız ve beslenme düzeniniz. Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte olağan süreci sonlandırıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili iş anlaşmaları yoluyla gerçekleşecek olan gelişmeler kariyer alanında yeni toparlanma sürecini getiriyor. Dolunayla birlikte kapalı alanda yapmış olduğunuz işlerinizde hastane okul gibi konularda her ne kadar yavaşlama olsa da siz başarılı oluyorsunuz. Kişisel konumunuzu etkileyecek olan bir projenin takibini dolunayla birlikte sonlandırıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Çocuklar, aşk, hobiler, spor, yatırımlar, babanızın geliri varsa ek gelir. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Kişisel konumunuzu ilgilendirecek olan gelişmeler Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşiyor. İdialize ettiğiniz konuları hayata geçirecek olduğunuz sürecin netleştirdiği şartlar açığa çıkıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev, aile, yerleşim, sizin temel alt yapınızla ilgili konular ve eşinizin kariyeri. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte içinde bulunduğunuz konular netlik kazanıyor. Maddi şartlarınızda ki gelişmeleri de netleştirecek olan dolunay fazı hedeflediğiniz konularda yavaşlama süreci gösterse de başarı sağlıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eğitim, anlaşmalar, yazışmalar, E- posta, kardeşlerinizin konumu ve dahası hareket alanınız. Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlarınız netlik kazanıyor. Eğitim alanında olacak olan gelişmeler ortak projelere kolay geçmenizi sağlayacak. Siz dolunayla birlikte şartlarınızda ve sağlığınızla ilgili yeni tamamlayıcı süreci netleştireceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi kaynaklarınız, kazancınız ve varsa çocuklarınızın iş kariyer alanında olan gelişmeler Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. İş kariyer alanında yeni toparlanma sürecini gireceksiniz. Ödeme ve alacaklarda olabilecek gelişmeleri netleştirecek olan dolunay, banka hesaplarınızda ki yavaşlayan sürecini de öne çıkaracak.

YÜKSELEN TERAZİLER: Genel sağlığınız, konum ve içinde bulunduğunuz şartlarınız; Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Çocuklarınızla ve yeteneklerinizle ilgili akademik alanda etkili süreci de öne çıkaran Terazi burcu dolunayı ortaklıklarınızla ilgili yavaşlayan bir süreç içinde olsanız da gelişen şartlarda başarı sağlayacaksınız.

YÜKSELEN AKREPLER: Hastane, okul, hapishane, kapalı devre işlerinizin dışında gizli yürüttüğünüz işlerde ki şartlarınız Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşirken eşinizin ve sizin temellerinizi ilgilendiren ortak gelirle ilgili konularda somutlaşma aşamasına geçecek. Mesleki alanda yeni bir psikolojik sürece giriyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İleriye yönelik proje, plan, organizasyonlarla ilgili konularda olabilecek gelişmeleri Terazi burcu dolunayı netleştiriyor. Somutlaşma aşaması anlaşma ve sözleşmeler yolu ile gerçekleşecek. Aile ile ilgili konular her ne kadar yavaşlama sürecinde olursa olsun siz başarılı olacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş, kariyer ve hedeflediğiniz konular Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Somutlaşma aşaması günlük iş temponuz ve para kaynaklarınızda olabilecek gelişmelerle gerçekleşecek. Harcamalarınızda her ne kadar ağırlaşan şartlar olsa da başarıyla toparlanıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, yabancılar, medya, hukuk, seyahatler, büyük şirketler ve ticaret gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netleşiyor. Somutlaşma aşaması sizin konumunuz ve yeteneklerinizle ilgili konularda belirleyici olacak. Anlaşma ve sözleşmelerde yavaş ilerleyen süre içinde olsanız da siz başarılı oluyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kredi, borç, alacak-verecek, burs, nafaka, sigorta, ortak gelir ve eşinizin kazancı; Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, konular Terazi burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Somutlaşma aşaması aileniz ya da eşinizin kariyeri ile ilgili belirleyici olacak. Maddi kaynaklarınızda olabilecek gelişmeler her ne kadar yavaşlama aşamasında olsa da başarılı oluyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR