Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda dolunay 09-04-2022

Burçlar kuşağında diplomasi, anlaşmalar ve ortaklıkların temsilcisi olan Terazi burcu dolunayı; şirketler, dış ticaret ve uluslararası konular üzerinden taban oluşturuyor. Jüpiter -Neptün kavuşumu ile yeni ve büyük döngüyü başlatan süreç; şirketler, ticaret ve diplomaside tekrara düşen önemli ayrıştırmaların ve ayıklanmaların olacağını vurguluyor. Terazi burcu dolunayı; devlet kanalı ile problemlere çare bulunacağını ve yavaş ilerleyen ama iyileştirici döneme geçileceğini ve ileriye yönelik verilecek kararların ortaklıklar üzerinden yürütüleceğini ön görüyor. Yapılacak anlaşmaların kurulan bağlantılar yolu ile hedef belirlenerek yükseleceği ve bir bedel karşılığında toprak, yerleşim ve ailelerle ilgili konular da yanlış- doğru bakılmaksızın sonuca yönelik kararlar alınacağını ve yine bir bedel karşılığı yönetici durumunda olan insanların yeni fikirlerle planlı sorumluluklar alacağını ön görüyor. Terazi burcu dolunayı, finansla ilgili gelişmelerde değerlendirilmesi gereken görüş alanı oluşturularak yeni hizmet sürecinin başlayacağına da dikkat çekiyor. Bu dönem ortaklı işlerde dönemsellik gerektiren farklı fikir ve alternatifler, anlaşmalar yoluyla toparlanma sürecine geçeceğini, maddi konular üzerinden ileriye yönelik fayda sağlanacağını Terazi burcu dolunayı ön görüyor.

Terazi burcu ayrıca; dağlık bölgelerin etekleri, kumlu, çakıllı bölgeleri ve olabilecek su taşkınlıklarını da ön görüyor. Bu süre içinde açığa çıkacak olan böbrek, bel, mesane ve sırt ağrılarıyla ilgili hastalıklara da dikkat edilmesi gereken süreci de işaret ediyor. Önemli deprem ve fay hareketlerinde açığa çıkacağı Terazi burcu dolunay süreci yepyeni bir döngünün başlangıcındaki şartları netleştiriyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Eş, ortaklıklarınız, danışmanlıklarınız, anlaşmalar ve varsa davalarınızla ilgili gelişmeler, Terazi burcunda geçekleşecek olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Planlı şekilde mücadele içinde ilerletmiş olduğunuz sorumluluklarınızdaki haklarınız netleşerek sonlanıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Çalışma temponuz, iş koşullarınız, angarya işler, beslenme ve sağlıkla ilgili konular, bir gelecek belirleyerek Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte haklarınızı netleştiriyor. Kapalı alan (hastane, okul vb.) Ayrıca int, dosyalama gibi kapalı devre işlerinizdeki planlı halde almış olduğunuz sorumluluklarınızı sonuçlandırıyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel alanınız, aşkınız, yetenekleriniz, yatırımlarınız, ofis işleriniz varsa çocuklarınız ve babanızın geliri; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla konular netlik kazanıyor. Mesleki alandan ve hedeflerinizle ilgili gelişen fırsatların öne çıkacağı dolunay zamanı geleceğiniz için şimdiye kadar yapmış olduğunuz planlı mücadeleyi sonlandırıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Temelleriniz, yerleşim ve ailevi konular ve varsa eşinizin kariyer alanındaki hakları, Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla netlik kazanıyor. Mesleki ve hedeflerinizi ilgilendiren alanda fırsatlarınızı netleştiren dolunay fazı geleceğinizi ilgilendiren sorumluluklarınızdaki mücadelenizi son haline taşıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Yazışmalarınız, anlaşmalarınız, iletişim gerektiren işleriniz ve varsa eğitimle ilgili konulardaki haklarınız açığa çıkıyor. Ödül olarak elinize geçecek olan parayı da netleştirecek olan dolunay fazı, şimdiye kadar hedeflerinize ulaşmak için zahmet vererek kurmuş olduğunuz köprüleri sonlandırıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kişisel kazancınız, eşinizin ve ortağınızın banka hesapları ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanındaki hakları netlik kazanıyor. Ortak gelir, ödemeler, banka işlemleri ve miraslar konusunda şimdiye kadar emek verip planlı yürüttüğünüz sorumluluklarınız Terazi burcu dolunayı ile şartları açığa çıkarak sonuçlanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel konumunuz, şartlarınız, sağlığınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte iş ve günlük hayatınızla ilişkili elinize gelecek olan fırsat netleşiyor. Ortaklı alanda şimdiye kadar planlı halde yürütmüş olduğunuz sorumluluğunuz bir bedel karşılığı tamamlanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Kapalı alan işleriniz (hastane, okul vb.) ve kapalı devre (int, dosyalama, tel) ve yurt dışı işleriniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla haklarınız netlik kazanıyor. Ek gelir üzerinden gelecek olan fırsatı da açığa çıkaracak olan dolunay şimdiye kadar ilerleyen zahmetli ve angarya işlerinizde almış olduğunuz sorumluluğu sonuçlandırıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Planlarınız, projeleriniz ve organize yaparak ilerlettiğiniz işlerinizdeki haklarınız Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla netlik kazanıyor. Aile, kökler ve eşinizin kariyeri aracılığı ile gelecek olan fırsatta açığa çıkıyor. Kişisel alan ve varsa çocuklarınızla ilgili almış olduğunuz düzenli sorumluluk dolunay fazı ile sonuçlanıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş, kariyer, hedefler ve toplum önündeki unvanınız; Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte bu konulardaki haklarınız netlik kazanıyor. Anlaşmalar yolu ile gelecek olan fırsat da dolunayla birlikte açığa çıkıyor. Aile, yerleşim, kişisel temelleriniz ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili şimdiye kadar düzenli olarak ilerlettiğiniz ve mücadele içinde almış olduğunuz sorumlulukları tamamlanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, hukuk, basın- yayın, şirketler, uluslararası konular ve eşinizin akrabaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz gelişmeler haklarınızı netleştiriyor. Maddi kaynaklarınız aracılığı ile gelecek olan fırsat sizi rahatlatacak. İletişim ve sözleşmeler yolu ile şimdiye kadar yürüttüğünüz planlı ve düzenli sorumluluklarınız Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Ortak gelir, kredi-borç, alacak-verecek, eş geliri, miras, nafaka, burs gibi kişisel kazancınızın dışındaki paralarda olan haklarınız netlik kazanıyor. Gelişmeler sizin kişisel konumunuzla ilgili fırsatı belirliyor. Planlı olarak yönetmiş olduğunuz maddi kaynaklarınızda Terazi burcu dolunayı ile tamamlanıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR