Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda dolunay 17-04-2019

19 Nisan 2019 Cuma günü Terazi burcunun 29 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. 21 Mart 2019 da yine Terazi burcunun 1 derecesinde gerçekleşen dolunayın etkilerini tamamlayacak olan 19 Nisan Terazi burcu dolunayı; konu itibari ile başta diplomasi, bürokrasi, ortaklıklar, anlaşmalar, hukuk ve kontratlarla ilgili konularda sonlanmaların olacağına vurgu yapıyor. Aynı burçta iki defa gerçekleşen dolunaylar o burcun temaları ile ilgili konuları öne çıkarır ve olayları netleştirerek hız kazandırır ve kaynatır. Bundan önce 2015 yılının Temmuz ayında Yay burcunda Mars açısıyla gerçekleşen iki dolunay malum günleri gündeme taşıdı. 21 Mart 2019 Terazi burcu dolunayında girişimleri ifade eden hava elementi hakimdi, kiron açılıydı ve yara alınmış konuları açığa çıkardı. 19 Nisan’da gerçekleşecek olan dolunayda toprak elementinin hakim olması olayların somutlaşacağını ve bir şekilde taşların yerine oturacağını gösteriyor. Natal haritalarımızda Terazi burcu hangi evimizi yönetiyorsa Mart ayından beri orada dengeler bozuldu ve kazan kaynadı. Dolunay haritasında Başak burcunun yükselmesi ve yönetici gezegeni Merkür’ ün, Mars’ la olan ağırlığı korkuların dönüşüm yapacağını ve sağlam koşullara dolambaçlı yollardan geçileceğini ön görüyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE TERAZİ BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Eşinizin içinde bulunduğu şartları, evliliğiniz, ortaklıklarınız varsa davalarınız ve danışmanlık aldığınız öğretmenleriniz, Terazi burcu dolunayı ile netleşerek sonlanmalar geriyor. Ve siz yeni kararlar alarak yeni şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş ortamınız, sağlığınız, çalışma koşullarınız ve beslenme düzeninizle ilgili konular netleşerek açığa çıkıyor. Yeme içmenize yeni bir düzen getirdiğiniz gibi maddi kazanımlarınızda da olabilecek gelişmeler size yeni yön belirleyecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Aşk hayatınız, çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar, yaratıcı yönleriniz, spor faaliyetleriniz ve varsa babanızın kazancı ile ilgili konular netlik kazanıyor. Olabilecek gelişmelerle şartlarınızı yeni düzenine geçiyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev içindeki yaşantınız, kökleriniz, temel alt yapınız ve eşinizin statüsü ile ilgili konular netlik kazanarak son halini alıyor. İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili gelişmeler sizin yeni düzene geçmenizi sağlayacak.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kardeşlerinizle olan ilişkileriniz ya da kardeşlerinizin şartları, eğitim ve sözleşmeleriniz, seminerler ve yazışmalarınız Terazi burcu dolunayı ile sonlanarak netleşiyor. Siz yeni bilinçle yeni projelere giriyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi manevi kazanımlarınız ve finansal kaynaklarınızla ilgili konular Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Siz hedeflerinizle ilgili yeni finansal gündem belirliyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Tüm kişisel girişimleriniz, içinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız ve kendinizi dış dünyaya ifade şekliniz Terazi burcu dolunayı ile netleşerek sonlanıyor. Ortaklıklarla ilgili girişimler daha akademik alana geçerek sizi yeni şartlara taşıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Yaşamış olduğunuz zorluklarınız, kayıplarınız ve kontrol dışı kalmış olaylar Terazi burcu dolunayı ile netleşerek sonlanıyor. Sağlık sorunlarınız ve korkularınızla ilgili konularda yeni şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Arkadaşlıklarınız, sosyal çevreniz, içinde bulunduğunuz organizasyonlarınız, geleceğe dair hayata geçirmek istediğiniz projeler ve varsa çocuğunuzun eşinin koşulları Terazi burcu dolunayı ile netleşiyor. Ve siz ortaklıklarda yeni konum belirliyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş kariyer, hedefler ve toplum önündeki ünvanınız terazi burcunda olacak olan dolunay ile netleşerek sonlanıyor. Siz aile ve temellerinizi oluşturacak şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, yakın çevreniz dışında ki insanlarla ilişkileriniz, hukukla ilgili konular, büyük şirketlerin birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcu dolunayı ile konular netleşerek sonlanma aşamasına geçiyor. Ve siz çocuklarınız ya da aşkla ilgili yeni şartlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kredi, borç, alacak- verecek, ortak gelir, eşinizin kazancı, korkularınız ve varsa ameliyatlık durumunuz Terazi burcu dolunayı ile netleşerek sonlanıyor. Ve siz harcamalarınızla ilgili yeni düzene geçiyorsunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR