Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda dolunay 19-03-2019

21 Mart 2019 Perşembe günü Terazi burcunun 0 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Kiron etkili dolunay, bizleri yaralayan konuları bir şekilde açığa çıkarıyor. Dolunay zamanları yüksek enerji içerirler, her ay farklı derecelerde olan dolunaylar bir konuyu netleştirerek bitirir. Terazi burcu burçlar kuşağında; ortaklıklar, evlilik, anlaşmalar, hukuk ve en önemlisi diplomasiyle ilgilidir. Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs’ ün Kova burcunun 23 derecesinde olması ve Mars’ tan kare açı alması başta diplomasi olmak üzere ilişkilerde ve parada gerginlikleri ortaya çıkarıyor. Öyle gözüküyor ki gelecek dönem kurlarda artış olacağını ve ortaklıklar alanında krizler olacağını dolunay ön görüyor. Merkür’ ün Balık burcunda devam eden retrosu ve Neptün’ le yapmış olduğu açı kafa karışıklıkları, fanatik fikirleri idealize etme ve yanlış kararlar alabilinecek dönemin bitmediğine de vurgu yaparken geçmiş konuların hesaplarının tekrar gündeme geleceğini ve diplomatik alanda olabilecek çatışmalara da dikkat diyor. Terazi burcunda olacak olan dolunay bu yıl ilkbahar ekinoksuna denk geliyor. Bu dolunayda daha büyük gözlemlenecek olan Ay, fay hareketlerinde de etkili olacağını da ön görüyor. Bu yıl 19 Nisan’ da Terazi burcunda ikinci defa dolunay gerçekleşecek. Bir burç da iki defa olan dolunaylar çok iyi şeylere işaret etmez ve hayırlı değildir. Diplomaside ve parada olabilecek gelişmelere karşı lütfen sağduyulu olalım.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE TERAZİ BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, ortaklıklarınız, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Siz maddi konularla ilgili olabilecek projelerde mücadele içine giriyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Günlük iş temponuz, sağlığınız, beslenme düzeniniz ve iş koşullarınız Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Siz mesleki alanda ki şartlarınız için mücadele içinde oluyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Aşk hayatınız, çocuklarınızın içinde bulunduğu şartları, yaratıcı yönleriniz, sanatsal faaliyetleriniz Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ve siz bu konularla ilgili hastaneler ve akademik alanda mücadele içindesiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev, aile, atalarımız, kendi temel alt yapınız ve eşimizin iş kariyeri ile ilgili konular Terazi burcu dolunayı ile açığa çıkıyor. Siz ileriye yönelik maddi konular için mücadele içindesiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eğitim durumunuz, kardeşlerinizle ilgili konular, anlaşmalarınız ve sınavlarınız Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ve siz hedeflerinizle ilgili ortak işlerde mücadele içindesiniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi kazançlarınız, finansal konular varsa çocuklarınızın iş statüsü Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ve siz iş ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle mücadele halindesiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel şartlarınız, motivasyonlarınız, sağlığınız ve içinde bulunduğunuz koşullarınız. Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Siz maddi konularda mücadele içinde olacaksınız.

YÜKSELEN AKREPLER: Kayıplarınız, kötü alışkanlıklarınız, hastane işleriniz ve gizli düşmanlarınız. Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Aile içi ilişkilerdeki gerginliklere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, içinde bulunduğunuz organizasyonlar ve sosyal çevrenizle ilgili konular Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Siz iş anlaşmaları ve işle ilgili diyaloglara dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş kariyer, hedefleriniz ve toplum önündeki ünvanınızla ilgili konular Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Siz maddi konular ve çocuklarınızın iş kariyeri ile ilgili konularda mücadele içindesiniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, uluslar arası konular, yabancılar varsa hukukla ilgili konular netlik kazanıyor. Ve siz, güvenlik ve temellerinizi oluşturmak için mücadele veriyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Ortak gelir, kredi borç, alacak verecek, sigorta gibi konular Terazi burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ve siz, yakın çevrenizle ilgili konularda mücadele içindesiniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR