Tekirdağ'da duygulandıran Eren Bülbül tabelası

Tekirdağ’da Türk, Kürt ve Laz şehitlerin fotoğraflarının olduğu dev tabelayı dükkanının başucuna asan kokoreççi Efkan Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Tekirdağ'da duygulandıran Eren Bülbül tabelası
Tekirdağ’ın merkez ilçesinde kokoreç dükkanı işleten Efkan Kılıç, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir, İzmir’de büyük faciayı engelleyerek şehit olan polis Fethi Sekin ve Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit olan Eren Bülbül’ün fotoğraflarından oluşan dev tabelayı Türk, Kürt ve Laz yazılarını ekleyip dükkana astı. Bu ülkeyi Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı, Alevi’si ve Laz’ıyla birlikte kurduklarını ifade eden Kral Kokoreç işletmecisi Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Kılıç, "Laz, Kürt, Türk, Arap, Zaza, Alevi ve Çerkez demeden hepimiz birlikte bu devleti kurduk. Burada Türk, Kürt ve Laz olan kahraman şehitlerimizin resimlerini astım. Burası çok işlek bir yer Tekirdağ’da yaşayan herkes illaki buradan geçer. İstedim ki herkes nasıl bir toplum olduğumuzu bilsin, herkes birbirimize nasıl sarıldığımızı bilsin. Bu ülke hepimizin sadece Türklerin değildir. Bu ülke Türklerin olduğu gibi Kürt’ün, Laz’ın, Arap’ın Çerkez ve Alevi’nin de ülkesidir. Gördüğünüz gibi burada sadece Türk şehidin değil Kürt’ün ve Laz şehitlerimizin resimleri de var. Kanlarımız aynı topraklarda birleşiyor. Düşmana karşı birlikte savaşıyoruz. Birlikte ülkenin içindeki hainleri temizliyoruz. Bu tabelanın herkese örnek olacağını düşünüyorum. Herkes topluma, vatana örnek birer vatandaş olmaya devam etsin. Şehitlerimiz birken biz ayrı düşünemeyiz. Buradan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler