TBMM futbol takımından Trabzonspor'a destek

TBMM futbol takımı Trabzonspor formasıyla antrenman yaptı.

TBMM futbol takımından Trabzonspor'a destek

türkiye Büyük Millet Meclisi Futbol Takımının antrenmanına Trabzonspor formasıyla çıkan milletvekilleri UEFA Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız ile oynayacağı maçta Trabzonspor’a başarı dileklerini ilettiler.

CHP Trabzonspor Milletvekili Ahmet Kaya’nın ve AK Parti Trabzonspor Milletvekili Salih Cora’nın da yer aldığı TBMM Futbol takımı Ankara’da gerçekleştirdiği sabah antrenmanına Trabzonspor’un şampiyonluk formasıyla çıktı.
Antrenmanda Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan’ın hediye ettiği Trabzonspor formalarını giyen milletvekilleri Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlarken, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Kızılyıldız maçı için de başarı dileklerini ilettiler.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"TBMM Futbol takımımız ile haftada iki gün düzenli olarak antrenman yapıyorduk. Seçim bölgelerimizdeki çalışmalarımız nedeniyle bir süredir ara verdiğimiz antrenmanlarımıza yeniden başladık. Trabzonspor’umuzun şampiyonluk formasıyla antrenmana çıkma gibi bir düşüncemiz vardı. Konuyu Asbaşkanımız Ertuğrul Doğan ile paylaştık. Sağ olsun bizi kırmadı, TBMM Futbol Takımımızdaki milletvekillerimize isimlerinin yazılı olduğu formaları gönderdiler. 

Milletvekillerimiz de ilk antrenmanımıza Trabzonspor formalarıyla çıkarak hem şampiyonluğumuzu kutladılar, hem de UEFA Avrupa Liginde oynayacağımız Kızılyıldız maçı için takımımıza başarı dileklerini ilettiler. 

Kulübümüze, Asbaşkanımız Ertuğrul Doğan’a ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Futbolun birleştirici gücünü ve dayanışma ruhunu bugün TBMM Futbol Takımımızda gösterdik. Milletvekillerimiz farklı takımları tutsalar da Trabzonspor formamızla antrenmana çıkarak şampiyonluğumuzu kutladılar ve başarı dileklerini ileterek çok hoş bir mesaj verdiler. TBMM Futbol Takımında bir ilki yaşamış olduk ve bu anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdik.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler