Taraftarlar istedi Trabzonspor takım otobüsü değişti

Trabzonspor taraftarlarının oyları ile belirlenen takım otobüsünün dizaynı değişti.

Trabzonspor'un Resmi Fan Token Partneri Socios.com geçtiğimiz sezonun başında Trabzonspor'un Futbol A Takımı'nın otobüsünün dizaynı için bir oylama başlatmıştı.

Socios.com uygulamasını indirerek $TRA Fan Token alan taraftarlar, bordo mavililerin takım otobüsünün dizaynını kendi oylarıyla belirlemişti. Trabzonspor ile Socios.com'un birlikte gerçekleştirdiği bu oylamaya 100'den farklı ülkeden Trabzonspor taraftarı katılmıştı.

Bu oylama, Socios.com'un Trabzonspor için hazırladığı reklam filminin de konusu oldu. Metin Arolat'ın yönetmenliği ile Socios.com Türkiye'nin medya partneri Fikri Alem Ajansın koordinasyonunda gerçekleşen reklam filminde Trabzonspor Futbol A Takımı kaptanı Uğurcan Çakır da yer aldı.

Trabzonspor'a her zamankinden yakın olmak isteyen ve kulüp kararlarında etkili olmak isteyen $TRA Fan Token sahipleri sadece takım otobüsünün dizaynını değil, Trabzonspor'un maç bileti fiyatlarını, her ay ayın oyuncusunu belirledi.

Trabzonspor, Roma ve Atletico Madrid geride bıraktı

Dünya genelinde 100’den farklı ülkeden Socios.com uygulamasını indirerek, Trabzonspor’a olan aşklarını göstermek için Trabzonspor’un Resmi Fan Tokenı $TRA Fan Token alan bordo mavili taraftarlar, takımları ile olan etkileşimlerinde de Roma, Atletico Madrid gibi dünyanın önde gelen kulüplerini geride bıraktı.

$TRA Fan Token dünyanın dört bir yanındaki Trabzonspor taraftarları ve sempatizanları tarafından ilgi gördü. Japonya’dan Arjantin’e, Nijerya’dan çok sayıda Avrupa ülkesine kadar on binlerce taraftar Socios.com uygulamasında, “Bize her yer Trabzon!” diyerek $TRA Fan Token sahibi oldu.

Taraftarlar istedi Trabzonspor takım otobüsü değişti

Taraftarlar istedi Trabzonspor takım otobüsü değişti

Taraftarlar istedi Trabzonspor takım otobüsü değişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor