Tara De Vries: Zaten sevgilim var

2018 Türkiye İkinci Güzeli, sunucu Tara De Vries önceki akşam Etiler'deydi. Allan Hakko ile samimi şekilde eğlendiği iddia edildi.

Tara De Vries: Zaten sevgilim var

Kız arkadaşından yeni ayrılan iş insanı Allan Hakko ile samimi şekilde eğlendiği iddia edildi, kapıdan arka arkaya çıkmaları da aşk dedikodularına yol açtı. Tara, bu iddialar hakkında POSTA'ya açıklamada bulundu.

tara-de-vries-zaten-sevgilim-var.jpeg

Allan Hakko, önceki gece Etiler'de bir mekandaydı. Mekan içerisinde ‘Magazin D’ programının sunucusu Tara De Vries ile eğlendiği öğrenilen Hakko, çıkışta arabasını mekanın kapısına kadar yanaştırdı ve tek başına oradan ayrıldı.Gazetecileri gören De Vries, mekan kapısından geri içeri dönerek valelere, "Onlara söyler misiniz gitsinler" dedi.

Bunun üzerine valeler gazetecilerin gitmesini rica etti.Daha sonra mekanın kapısına sıfır yanaşan taksiye binen Tara De Vries, aşk sorularını yanıtsız bıraktı.

İşte Tara'nın açıklaması... "Benim 1 yıldır sevgilim var: Alli Elevi. Çok mutluyuz. Üstelik o akşam o da yanımızdaydı. Allan ortak arkadaşımız. Hep beraber eğlendik" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin