Tahsin Usta ile NABIZ

Trabzonspor eski yöneticisi ve Trabzon derneklerinin eski başkanı Tahsin Usta, Mavi Karadeniz Tv'de 'Karadeniz'in Nabzı' adlı program ile ekranlara döndü Karadeniz'in nabzı Mavi Karadeniz'de atacak. Trabzonspor eski yöneticisi ve derneklerin eski başkanı

Tahsin Usta ile NABIZ
Trabzonspor eski yöneticisi ve Trabzon derneklerinin eski başkanı Tahsin Usta, Mavi Karadeniz Tv'de 'Karadeniz'in Nabzı' adlı program ile ekranlara döndü

Karadeniz'in nabzı Mavi Karadeniz'de atacak. Trabzonspor eski yöneticisi ve derneklerin eski başkanı Tahsin Usta, Karadenizli işadamları, bürokratlar, yöneticiler, girişimcileri kendi hazırlayıp sunduğu programda bir araya getiriyor. Karadeniz'in Nabzı' adlı programla ekranlara dönüş yapan Tahsin Usta, “Çok fazla Karadenizli işadamı, sanayici, bürokrat ve yönetici var. Hopa'dan Zonguldak'a tüm Karadenizli başarılı kimlikler bu programda yerini alacak. Sorulmayan soruları, hiçbir yerde duyulmayan, yazılmayan meslek sırlarını izleyiciler bu programda öğrenecek” şeklinde konuştu. İlk programı yaptıklarını belirten Usta, “Ana sponsorumuz Bulgu Araştırma. İlk programda, Bulgu Araştırma Genel Müdürü sosyolog Semih Turan, Gümüşhane Dernekler Birliği Başkanı Tahsin Söğüt, Samsun Dernekler Birliğinin Kurucu Başkanı Mimar Remzi Kozal, Giresun Derneklerinden Av. Halil İbrahim Türkyılmaz konuğumuz oldu. Seçime doğru, belediye başkanları ve başkan adayları ağırlıklı programlar yapmak istiyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Mavi Karadeniz Tv'de her hafta Pazar günleri saat 12'de canlı olarak ekrana gelecek program aynı zamanda her Çarşamba 24:00'da tekrar olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler