Survivor'da şok ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu

Herkesin ekrana kitlenerek izlediği Survivor'da şok bir ayrılık yaşandı.

Survivor'da şok ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu

İlk kez Mavi Kadın sitesinin duyurduğu haber doğru çıktı ve ünlüler takımı yarışmacısı Berdan Mardini adaya veda etti. Acun Ilıcalı, Mardini'nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan çekildiğini bildirdi. Öte yandan ünlü şarkıcının ayrılığının asıl sebebinin ise 'reyting' olduğu iddia edildi.Survivor'da ünlüler takımında yarışan isimlerden biri dün yarışmaya veda etti. Kurallar gereği yarışmadan ayrılan bu ünlüye, haber açıklanana kadar sosyal medyadan herhangi bir paylaşım yapması yasak getirildi.  

BERDAN MARDİNİ NEDEN YOK?
Survivor 2023'te kadınlar hem cinsleriyle yarıştığı sırada takım arkadaşlarının yanında rahatsızlandı. Sağlık ekipleri hemen Mardini'nin yanına gelerek ünlü isme müdahale etti. Daha sonra hastaneye kaldırılan Berdan Mardini erkeklerin karşı karşıya geldiği oyuna çıkamadı.

ÜNLÜ İSİM SURVİVOR'A VEDA ETTİ
Mavi Kadın sitesinin özel haberine göre; ünlüler takımında en yüksek ücreti alan Berdan Mardini, tansiyonu düştükten sonra daha fazla dayanamayacağını söyleyerek yarışmadan ayrılmak istedi. Kendisiyle konuşan Acun Ilıcalı ve ekibi, Mardini'nin kararlı olduğunu gördükten sonra ısrarcı olmadı.

İlk kez Mavi Kadın'ın duyurduğu söz konusu haber doğru çıktı. Programın sunucusu Acun Ilıcalı, bugünkü bölümde Berdan Mardini'nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya veda ettiğini açıkladı. Ilıcalı ayrıca bir başka  yarışmacı Seçkin Piriler'in de Survivor'a adapte olamadığı gerekçesiyle yarışmadan çekildiğini duyurdu.

Survivor'da-şok-ayrılık!-Adaya-veda-eden-isim-belli-oldu

AYRILIĞIN PERDE ARKASINDA 'REYTİNG' İDDİASI
Öte yandan Survivor'ın bu yılki en renkli yarışmacılarından biri olarak görülen Berdan Mardin'inin ayrılığıyla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Bölüm başına 180 bin TL aldığı konuşulan Mardini'nin reytinglere beklenene katkıyı yapamadığı, bu nedenle sağlık durumu bahane edilerek yarışmadan gönderildiği öne sürüldü. Ünlü şarkıcının ciddi bir rahatsızlığının bulunmadığı da belirtildi.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?
5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı.

Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü. Üniversite sınavlarını kazanamayan Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı. Burada 2 yıl boyuncu çeşitli pozisyonlarda çalışmasının ardından bağlama kursuna başlayan Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

90'lı yılların sonunda gece kulüpleri ve türkü bar tarzı mekanlarda şarkıcılık yapan Berdan Mardini, bu dönemde eğitim almayı çok istediği konservatuar sınavlarına girmiş ancak başarılı olamamıştır.

Berdan Mardini ilk albümünü 2000 yılında çıkarmış ancak teknik problemler nedeniyle bu albüm piyasaya sürülmemiştir. 2002 yılında çok istediği "Aman Aman" albümünü çıkardı ve bu albüm sonrası geniş kitleler tarafından tanındı. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısıdır. Ünlü sanatçı müzikal çalışmalarının yanından bir dönem TRT 6 kanalında program yaptı.

Berdan Mardini, Paris'te bir düğünde tanışıp 2010 yılında evlendiği Fatoş Mardini'den 11 yıl sonra boşandı. Bu evlilikten bir kız bir erkek evladı olan Berdan Mardini, eşinin kendisini aldattığını ileri sürmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin