Survivor 2023 kadrosuna 2 sporcu eklendi

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor.

Survivor 2023 kadrosuna 2 sporcu eklendi

Şimdiye kadar gönüllüler takımından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın Survivor kadrosunda yer alacağını duyuran Ilıcalı, bugün de kadroya basketbolcu Aysu Keskin ve ampute futbolcusu Barış Telli’yi ekledi.
Survivor 2023 kadrosunu açıklamaya devam eden Acun Ilıcalı şimdiye kadar Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman, Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan isimlerine yer verdi. Ilıcalı son olarak iki sporcu ismi daha kadrosuna ekledi.

2 SPORCUYU KADROYA EKLEDİ
Survivor kadrosu tamamlanıyor. Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor'a katılan 2 isme daha yer verdi. Acun Ilıcalı paylaşımı sonrası basketbolcu Aysu Keskin ve Ampute Futbol Milli Takımı'nda yer alan Barış Telli'nin de Survivor kadrosunda yer alacağını duyurdu. Ilıcalı, Instagram hesabından “Sevgili Aysun Keskin ve Barış Telli Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular. İkisine de başarılar dilerim” iafdeleriyle paylaşımda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem