Trabzon'da istemeden korkuttuğu ayılara ikramda bulundu

Trabzon'da çekilen bu görüntüler dikkat çekti. Arıcılık yapan Belediye Başkanı İbrahim Sedef istemeden korkuttuğu ayılara bal ikram etti

Trabzon'da istemeden korkuttuğu ayılara ikramda bulundu

Trabzon’un Sürmene ilçesinde arıcılık yapan eski Belediye Başkanı İbrahim Sedef'in çektiği görüntüler ilgi odağı oldu

Trabzon’un Sürmene ilçesinde 9 yıldır baba mesleği olan arıcılık mesleğini sürdüren eski Yeniay Belediye Başkanı İbrahim Sedef, arı kovanlarına dadanan ayılarla mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde yolda seyir halindeyken karşılaştığı ayılara  “Kocaoğlanlar önümüzde. İki yavru, bir anne, sülaleni getir size de bakacağım, korkma. Gel bir şey yapmayacağım” sözleriyle çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşan Sedef, ayılara ikramda bulundu. Arı kovanlarının bulunduğu barakanın önüne iki kovan bal bırakan Sedef, ayıları o bölgeye çekmeyi başardı. Bal kokusunu alan ayıların kovanları açarak balları yediği görüntüleri sosyal medyaya yükleyen Sedef, “Kocaoğlanlar işte size iki kovan bal, yaramazlık yapmayın devamı gelecek. Afiyet olsun” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber