Trabzon'da internetten silah sattılar tutuklandılar

İnternet üzerinden silah satışı yapan şahıslar tutuklandı

Trabzon'da internetten silah sattılar tutuklandılar

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, internet üzerinden açık artırma yöntemiyle silah satışı yapan kişilere yönelik operasyonda gözaltına 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. 

İlçede internet aracılığıyla açık artırma yönetimi kullanarak silah satışı yapanlara yönelik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Teknik ve fiziki takip sonucu 5 adres belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Sabah saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen ekiplerce yapılan aramalarda, 5 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kılıç ile çok sayıda av tüfeği fişeği ile tabanca mermisi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, engelli olan diğer şüpheli adli kontrolle serbest kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber