"Sürmene'yi güzel günler bekliyor"

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene Kaymakamlığınca düzenlenen Muhtarlar Toplantısına katıldı.

"Sürmene'yi güzel günler bekliyor"

Muhtarların mahallelerinin sorun ve taleplerini dile getirdiği toplantı sonrası Başkan Üstün süreçle ilgili muhtarları bilgilendirdi. 

Uzun uğraşlar verilen Kapalı Yüzme Havuzunun çok yakın zamanda temel atma törenini yapacaklarını dile getiren Üstün, ardından ise 'Sosyal Bilimler Lisesini ilçemize kazandırmak üzere lisenin de temel atma törenini düzenleyeceğiz' dedi. 

Sürmene Kalesinde yapılacak olan seyir terası için de aylardır verilen uğraşlar sonrası yol kat etmeye başladıklarını dile getiren Başkan Üstün, 'Seyir terasını da şehrimize kazandırmak için önemli bir yol kat ettik. En kısa sürede sonuçlandıracağız.' dedi. Ayrıca Üstün, '15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Okulunun yapım aşamasının sonuna geliyoruz. En kısa sürede okulun açılışını gerçekleştireceğiz.' dedi. 

Son olarak Başkan Üstün, Çaykur ve Emniyet Müdürlüğü yerleri ile ilgili ise 'Çaykur'un bulunduğu yerde bir fakülte girişimimiz vardı. Çaykurla gerçekleştirdiğimiz resmi yazışmalar sonrası, gerekli yazışmanın Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Çaykur arasında yapılması gerektiği bize bildirildi. Rektör bey ile de görüştük. Kendisi de gerekli desteği vereceğini, Sürmene'ye yeni bir fakülteyi kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Emniyet Müdürlüğü ile ilgili ise gerekli çalışmalarımızı yaptık, Emniyet Müdürlüğüne uygun bir yer ayarladık. Önümüzdeki günlerde halkımıza güzel haberleri ileteceğiz. Yıllardır bölgedeki tüm ilçelerin sorunu olduğu gibi bizim de sorunumuz göç. Şehrin göbeğinde büyük bir fakülte ile de bu sorunu kökünden çözmüş olacağız, Sürmene’yi eğitim ve turizmin başkenti yapacağız. Sürmene'yi hep birlikte güzel günlere götüreceğiz.' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber