Sürmene Hacı Hamza Üstün Cami ibadete açıldı

Vali Ustaoğlu”Sürmene Hacı Hamza Üstün Camisi”ni ibadete açtı.

Sürmene Hacı Hamza Üstün Cami ibadete açıldı

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene Çarşı Mahallesi Sanayi Bölgesinde Babası “Hacı Hamza Üstün” adına cami yaptırdı.

Başkan Üstün sessiz sedasız başlattığı cami inşaatını Merhum Babası Hacı Hamza Üstün'ün hayrına ve İsmine yaptırdı.

Bugün Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından açılışı yapılan cami ibadete açıldı.

Sürmene Hacı Hamza Üstün Cami ibadete açıldı

Sürmene’de bir dizi toplantı ve açılışa katılan Trabzon Validi İsmail Ustaoğlu, öncelikli olarak Sürmene Kulaçzade Kültür Merkezinde Mahalle Muhtarları ve kent yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Vali Ustaoğlu, Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Mahalle Muhtarlarının istekleri ve Mahallelerindeki eksikleri not edildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ,Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğ General Erhan Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta,Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve İlçe daire amirlerinin katılımı İle Sürmene Devlet Hastanesine kazandırılan yeni Amelitathanenin açılışı, Sürmene Emniyet Müdürlüğü yeni binasının temel atma töreni ve İmamhatip ortaokulu binasının. Kontrolü yapıldı. 

Sürmene Hacı Hamza Üstün Cami ibadete açıldı

Sürmene Hacı Hamza Üstün Camii Açılışı Sonrası Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Şu açıklamayı yaptı;

Ailemiz tarafından yapımı öz kaynaklarımızdan karşılanan Merhum Babam ''Hacı Hamza Üstün'' hayrına yaptırmış olduğumuz Çarşı Mahallesi Sanayi Mevkii TOKİ Evleri bitişiğinde cami inşaatımız bitmiş olup açılışı da Sayın Valimiz tarafından yapılmıştır.Yapımına bir yıl önce başladığımız cami inşaatını bir yıl içinde bitirip hizmete açmak bizlere nasip oldu.Cami İnşaatını bu bölgede yapmamız TOKİ Konutlarının camisinin olmayışı ayrıca Çay Fabrikalarında çalışan insanlarında İbadet yapacak camisinin olmayışı amacımız halkımızın ibadetini özgürce yapsın,Yapımı biten ''Merhum Hacı Hamza Üstün Camii'ni Allah'ın izni ile bir yıl içinde tamamlayıp halkımızın ibadetine açmış bulunmaktayız. Üstün açılışını birlikte dualar eşliğinde sayın valimiz İsmail Ustaoğlu ve değerli davetlilerimiz eşliğinde yaptığımız “Hamza Üstün Camii “Halkımıza Hayırlı olsun.

Sürmene Hacı Hamza Üstün Cami ibadete açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber