Sürmene'de fabrikada yangın çıktı!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde fabrikada yangın çıktı

Sürmene'de fabrikada yangın çıktı!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı.

Bu sabah saatlerinde gerçekleşen olayda yangının sebebi henüz net olarak belirlenemezken itfaiye ekiplerinin olay yerine gittiği bildirildi. Çıkan yangına Trabzon Büyükşehir ve Sürmene İtfaiye ekipleri müdahale ederken, yangın nedeniyle bölgeyi yoğun bir duman tabakası kapladı. 

Yangını duyan işçilerin aileleri fabrikaya gelerek bilgi almaya çalışırken, işçiler yangının bir anda çatıdan çıktığı ve dışarı çıktıklarında yangının tüm fabrikayı sardığını belirttiler.  Yangın yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınarak söndürülürken, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor. 

Çıkan yangınla ilgili bilgi veren fabrikanın sahibi Hüseyin Tüysüzoğlu, yangının sabah saatlerinde çıktığını belirterek, “Sabah saatlerinde üzücü bir olay yaşadık. Buna da şükür ediyoruz. Mesaiye başlayalı 5-10 dakika olmuştu. Çoğu alanımız hijyene kapalı olduğu için müdahale edemedik. Alarmlar devreye geç girdi. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması” ifadelerini kullandı. 

Olay yerinden fotoğraflar için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber