Sürmene'de 15 Temmuz sergisi

Sürmene Devlet Hastanesi tarafından 15 Temmuz konulu sergi açıldı.

Sürmene'de 15 Temmuz sergisi

Sürmene Devlet Hastanesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında, gerçekleştirilen 15 Temmuz Destanı Konulu resim sergisi açıldı. Serginin açılışını Belediye başkanı Rahmi Üstün, Başhekim Hakan Ustave TRSM danışanımız Hanife Aycan hanım birlikte yaptı. 

15 Temmuz Destanı Konulu resim sergisi açılış programı, Belediye başkanı Rahmi Üstün ve Başhekim Dr. Hakan Usta’nın açılış konuşması ile yapıldı. Açılışta konuşan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, ‘’15 Temmuz darbe gecesinin milletin hafızasında asla silinmeyeceğini belirterek, Allah o günleri bir daha yaşatmasın.’’ dedi. 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin milletin iradesi sayesinde engellendiğini ifade eden Başhekim Dr. Hakan Usta “Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bunlara baş kaldırdı ve ülkenin teslim olmayacağını herkese gösterdi. Allah, hepimizi başını dik tutanlardan eylesin. Allah, demokrasi meydanlarını boş bırakmayanlardan razı olsun” dedi. Sergi 14 Temmuz 2017 tarihinden itibaren bir hafta ziyarete açık olacaktır.
 
 
Sürmene'de 15 Temmuz sergisi
Sürmene'de 15 Temmuz sergisi
Sürmene'de 15 Temmuz sergisi
Sürmene'de 15 Temmuz sergisi


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber