Kızılay'dan iftar

Kızılay'ın kuruluş yıl dönümü nedeni ile Sürmene gençlik kolları ile birlikte iftar yemeği verdi.

Kızılay'dan iftar

Kızılay'ın kuruluş yıl dönümü nedeni ile sürmene Kızılay şubesi, sürmene gençlik kolları ile birlikte iftar yemeği verdi.Çok sayıda davetli yemeğe katılırken yemek sonrası Kızılay gönüllülerine sertifika verildi

Kızılay'ın kuruluş yıl dönümü nedeni ile sürmene Kızılay şubesi, sürmene gençlik kolları ile birlikte iftar yemeği verdi.

Sürmene müftüsü Abdul Celil Çakar, Garnizon komutanı Halis Doğan'ın katıldığı yemeğe yüze yakın Kızılay gömülüsü iş adamı, öğretmen ve gençler karıldı.


Kızılay sürmene şube başkanı Rauf Seymenoğlu, Kızılay gençlik kolları şube başkanı Alay Sekban" Kızılay ismi insanlara mutluluk verir. Zor günde yardıma koşar. Ramazan'da yardımlaşma ve dayanışma ayı. Bu yüzden birlikte iftar açıp, Kızılay'ın yıldönümünü kutladık. İlçemizin ve konuklarımızın duyarlılığına teşekkür ediyorum" dedi


Yemek sonrasında ise Kızılay gönüllülerine katkılarından dolayı sertifika verildi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber