Kahveci: "Biz bu yola baş koyduk"

BBP Sürmene Belediye Başkan adayı Orhan Kahveci, seçim çalışmalarını Haber61'e değerlendirdi.

Kahveci: "Biz bu yola baş koyduk"

HABER61 - HABER SERVİSİ

BBP Sürmene Belediye Başkan adayı Orhan Kahveci, Sürmene’de seçim çalışmalarını bir vites artırdı. Haber61’e çapırıcı açıklamalar yapan Orhan Kahveci, “Biz bu yola baş koyduk” dedi.

KEŞKE ŞİMDİ BUNLARI KONŞUYOR OLMASAYDIK 
“Sürmene sahilden koparıldı. Sahili perişan… Bunu tersine çevireceğiz. İnsanlar sahile inecek. Korkmadan inecek” diyen Orhan Kahveci,  “Yayla turizmini geliştirmek için kervan yolunu işler hale getireceğiz. Konaklama sorunun çözeceğiz. İlçemize 5 yıldızlı otel kazandıracağız.  Keşke böyle şeyleri şu an konuşuyoruz olmasaydık ama maalesef… Hiç kimsenin endişesi olmasın hızlı bir ekilde ilçemizin kalkınmasını sağlayacağız. Bu yola baş koyduk. “

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yaparken de bir çok projeye imza attığının altını çizen Orhan Kahveci ayrıca isim vermeden Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü ima ederek, “ Biz Sürmene’mize bir çivi çakanın hizmetkarı olacağız. Yatırımcıyla kavga etmeyeceğiz. Sürmene’mize fabrikalar, sosyal tesisler, kazandırmak için uğraşacağız. Bizim derdimiz Sürmene’dir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber