BBP'nin Sürmene adayı Orhan Kahveci! Orhan Kahveci kimdir?

Bbp Trabzon sürmene belediye başkan adayını belirledi

BBP'nin Sürmene adayı Orhan Kahveci! Orhan Kahveci kimdir?

Trabzon vakıflar nbölge müdürlüğünden istifa eden orhan kahveci oldu

Büyük Birlik Partisi Sürmene Adayını belirledi

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Büyük Birlik Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Belli oldu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Büyük Birlik Partisi’de Sürmene ilçesi için adayını belirledi. Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde istifa eden Orhan Kahveci’de karar kılan Büyük Birlik Partisi, yarın akşam saat 19.00’da Sürmene parti binasında düzenleyeceği törenle Kahveci’yi açıklayacak.

Orhan Kahveci kimdir?

17 Temmuz 1964 yılında Sürmene ilçesine bağlı Oylum beldesinde dünyaya gelen KAHVECİ. İlk ve ortaokul eğitimini Oylum ilköğretim okulun’da birincilikle bitirdi. Lise eğitimini Zonguldak Atatürk Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1983 yılında üniversite sınavların’da başarılı bir derece ile K.T.Ü Fatih eğitim fakültesi tarih öğretmenliği bölümünü kazanarak öğrenimini burada tamamladı.

KAHVECİ, 4 Ocak 1988 yılında Rize’nin Güneysu ilçesi Yavuz Selim Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak eğitimcilik görevine başladı.
 

7 ay görev yaptıktan sonra vatan borcu olan askerlik hizmetini yedek subay olarak önce Tuzla Asteğmen Okulu ardından Sarıkamış’ta asteğmen olarak askerliğini tamamlayan KAHVECİ ardından eğitimcilik hayatına kaldığı yerden devam etti.

1991 yılında zorunlu hizmetini yapmak için Karadeniz’in şirin ili Kastamonu’ya tayinini istedi ve aynı yıl Kastamonu Taşköprü İmam Hatip Lisesi’nde göreve başladı.Burada 3 yıl görev yaptıktan sonra 27 Mart 1994 yılında yapılacak olan yerel seçimleri için beldenin kanaat önderlerinin sana ihtiyacımız var demeleri üzerine çok sevdiği eğitimcilik mesleğine virgül koyarak seçimlere katılmak üzere öğretmenlikten istifa etti. Katıldığı seçimlerde Sürmene Oylum Beldesi’nin Belediye Başkanlığı’nı kazandı.Kurucu Belediye Başkanı olarak üst üste üç dönem (15 yıl) belediye başkanlığı yaptı.
 

Mart 2009 seçimlerinde Bu görevinden ayrılarak tekrar Milli Eğitim Bakanlığı’na döndü. Sürmene Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak göreve başladı.Daha sonra sırasıyla şu görevlerde bulundu.

Ticaret meslek lisesi Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü,

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Sürmene Milli Eğitim şube müdürlüğü ve son olarak 08 ekim 2013 -09 Haziran 2017 tarihleri arasında Sürmene İlçe Milli Eğitim müdürü olarak görev yaptı.
 

12 Haziran 2017 tarihinde Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü Müdür Vekili olarak görev aldı.

Orhan KAHVECİ evli ve 6 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber