Başkan Üstün: "Genel Kurmay Başkanlığı gelse yine laf eder bunlar!"

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, açıklamalarda bulundu.

Başkan Üstün: "Genel Kurmay Başkanlığı  gelse yine laf eder bunlar!"

HABER61 - HABER SERVİSİ

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Deniz Kuvvetlerinin savaş gemisinin limana girmesini ‘siyasi malzeme yapıyor’ diye eleştirenlere böyle seslendi.. 

Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde TCG Fatih geçtiğimiz gün Sürmene Çamburnu Limanı’na girdi. Burada TSK askeri deniz üssü yapma kararı almıştı. Sürmene böylece en büyük ilk savaş gemisini karşılaşmış oldu. 

Bu karılamadan hemen sonra Sürmene’de Belediye Başkanı Rahmi Üstün bir kesim tarafında eleştirilmeye, hatta “Bu savaş gemisi seçime bir ay kala buraya getirdi” demeye başlandı.

Bu eleştiriler ‘pes’ dedirtirken güldürdü.

Bu konu Başkan Rahmi Üstün’e hatırlatılınca,” Onlar ilçemizi sevmeyen küçük bir kesim. Hatta bir elin parmağı kadar yoklar. O nedenle dikkate almıyorum bile” diyerek cevapladı.
Ardından bir de espiri yapan Başkan Üstün, “Yahu Genel Kurmay Başkanlığını Sürmene’ye mi getirsek?” diyerek cevap verdi. 

Çamburnu Limanı'nda 60 dönüm arazi üzerine inşa edilecek askeri deniz üssünde, 400 asker ile 200 sivil memur görev yapacağı öğrenildi. Deniz üssünün limandaki yerleşkesi için deniz kuvvetleri komutanlığı ihale açmaya hazırlanıyor.

Başkan Üstün:  

Başkan Üstün:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber