Başkan Üstün'den çıkış: Halkın malını peşkeş çektirmem

Trabzon'un Sürmene ilçesi Belediye Başkanı Rahmi Üstün, muhtarlar toplantısında dikkat çeken sözler kullandı.

Başkan Üstün'den çıkış: Halkın malını peşkeş çektirmem

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene ilçesi muhtarlarıyla kahvaltılı programda buluştu. Buluşmaya Sürmene Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Sedef, Ahmet Durmuş, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Sürmene Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti. 


İletilen talepleri dinleyen Başkan ÜStün, muhtarlara 2018 yılında 4.5 Milyon TL’lik betonlama sözü verdi. Yatırımcıları her zaman desteklediğini anlatan Üstün, bazı iş adamlarının sosyal medyada kendisini karalamaya çalıştığından yakındı.



HALKIN MALINI PEŞKEŞ ÇEKTİRMEM

"Bizim işadamlarına zorluklar çektirdiğimiz, önceden söz verdiğimiz halde sonradan cayıp yapılan yeri yıktığımız gibi yanlış asılsız algı oluşturulmaya çalışılmıştır. Bunların tamamı yalandır." şeklinde konuşan Başkan Üstün, şu dikkat çekici sözleri kullandı: "Biz yatırımcılarımızı Sürmeneye davet ediyoruz, 'Buyurun gelin makine ise makine çakılsa çakıl yolsa yol' diyoruz. Ama Belediyemizin arazisi yok ki işadamlarına verelim hazinenin malını müsaadesiz şekilde izin almadan işgal edenlere de müsaade etmeyiz. Mal, Hazinenin ve dolayısıyla halkın malı ben nasıl müsaade ederim böyle bir sözümüz olmadı." 

H.A isimli bir işadamının, kendisinin "Müsaade almadan başlamayın' diye uyarmasına rağmen inşaat yaptığını anlatan Üstün, "Ben gerekli işlemi yapar yıkarım dedim. Hazinenin malını Kimseye peşkeş çekmem, çektirmem, çekene de müsaade etmem dedim ama onlar 'biz müsadeyi alırız' dedi. İnşaata başladı ve sonunda mahkeme yıkımına karar verdi Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin iş makineleri de yıktı." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler