Süper Lig Kulüplerinin harcama limitleri açıklandı! İşte Trabzonspor'un harcama limiti

Süper Lig'de harcama Limitleri belli oldu. İşte Trabzonspor'un harcama limiti.

Süper Lig Kulüplerinin harcama limitleri açıklandı! İşte Trabzonspor'un harcama limiti

TFF, Süper Lig takımlarının transfer dönemi önesinde harcama limitlerini açıkladı. Trabzonspor'un harcama limiti 744 Milyon 527 Bin 45 TL olurken yüzde 40 sapma dahil takım harcama limiti 1 Milyar 42 Milyon 337 Bin 863 TL oldu.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi. Süper Lig Kulüplerinin ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak, Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı'nın 121. Maddesi kapsamında Ek XIII/G fıkrasınca belirlenen Takım Harcama Limitleri aşağıda yer almaktadır:

Süper Lig Kulüplerinin harmaca limitleri açıklandı! İşte Trabzonspor'un harcama limiti

Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatının EK XIII F Maddesinde belirtildiği üzere,

T sezonunda Süper Lig'de yer almamış kulüplerin profesyonel futbol takımı harcama limitleri T sezonunu Süper Lig'i 7-15 sıralarında tamamlamış kulüpler için T+1 sezonu için onaylanan Takım Harcama Limitlerinin (harcama tutarı en yüksek ve en düşük takım dahil edilmeyerek) ortalaması alınacaktır.

Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatının EK XIII G Maddesinde belirtildiği üzere,

Kulüpler için belirlenen takım harcama limitleri belirtilen gerekçelerle ve usullerle, 15 Aralık tarihine kadar yapılacak başvurular ve her iki transfer ve tescil döneminin son günü en geç saat 18:00'e kadar yapılacak başvurular üzerine Kulüp Lisans Kurulu tarafından artırılabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor