Şükrü Kuleyin: “Trabzonspor ile uğraşmasınlar”

Trabzonspor Divan kurulu üyesi ve İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin Gaziantep maçı öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Şükrü Kuleyin: “Trabzonspor ile uğraşmasınlar”

MAÇI RAHAT ALIRIZ

Kuleyin maç ile ilgili olarak, “Ben olaya taraftar gözüyle bakıyorum. Formayı giyen her oyuncu değerlidir. Ben maçı rahat alacağımız düşünüyorum. 2-1 Bitti diye biraz endişe oldu ama stresi attı. Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum.” dedi.

TRABZONSPOR İLE IUĞRAŞMASINLAR

Kuleyin, Antalya Teknik Direktörü Nuri Şahin ile İlgili olarak ise, “Geçmiş yıllarda kırılganlık bir durumumuz var Türk Futbolunda Bir futbolcu bir şey yapıyor camiaya mal oluyor. Antalya şehri Türkiye2nin gözbebeği. Ben yıllarca forma ile Antalya’da maça gittim. Ben onun ismini zikretmeyeceğim. Hoca müsveddesi. Bülent Uygun’un yaptığını camia çekiyor. Camiaları ayırmamız lazım. Şahıs şikesini yaptı, cezasını çeksin. Cumhurbaşkanımız demişti, şahıslarla kurumları ayıralım diye. Antalyaspor’un hocasının yaptığı cahilliği Antalya’ya mal etmeyelim. Trabzonspor ile uğraşmasınlar.” ifadelerini kullandı. 

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor