Şükrü Kuleyin: Trabzonspor forması bazı futbolculara ağır geliyor

Trabzonspor bu akşam oynanacak karşılaşmada Başakşehir’i ağırlıyor.

Şükrü Kuleyin: Trabzonspor forması bazı futbolculara ağır geliyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 19. Haftasında evinde Başakşehir’i ağırlıyor. Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına konuşan Divan kurulu üyesi Şükrü Kuleyin “Trabzonspor forması bazı futbolculara ağır gelmeye başladı. Ayrılıklar da asaletli olmalı” ifadelerini kullandı.

Şükrü Kuleyin şu ifadeleri kullandı “Trabzonspor büyük bir camia. Bizde dalgalanma ve kırılganlıklar çok olur. Çalınan şampiyonluk hariç beklenen şampiyonluk gelince rahatlık rehavet oldu. Bu rehavet tüm camiaya yansıdı. Biz yeniden şampiyon olacağımızı düşünürken alınan sonuçlar şok etkisi yarattı.

Hoca diyor ki bir sorun var. Varsa hoca yönetim işle konuşup bu sorunu çözecektir.

Taraftar stadı dolduracak bu stadı. Camia olmak Bu. Bugün neden geldik. Bu takımın bu armanın peşindeyiz.

Trabzonspor bir dağ: Bu takım ne sonuçlar gördü. 7-0 6-0 yenildi çıktı şampiyon oldu. Biz bu günleri aşacağız. Bugün yenersen kadro kaliten ortaya çıktı. Ben bu devre arasında birçok futbolcu ile yolların ayrılmasını bekliyorum Bazı futbolculara Trabzonspor forması ağır geliyor. Trabzonspor’da ayrılıklar da asaletli olmalı.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor