Zokora Güneş'e ne dedi ?

Bu sezon oynanan iki Fenerbahçe maçında da cezalı duruma düşen Fildişili oyuncu Zokora, Pazar günü oynanacak olan Spor Toto Süper Final maçında sahadaki yerini alacak. Şenol Güneş bu oyuncuyla idman sahasında yakından ilgileniyor. Zaman zaman bu oyuncunun

Zokora Güneş'e ne dedi ?

Bu sezon oynanan iki Fenerbahçe maçında da cezalı duruma düşen Fildişili oyuncu Zokora, Pazar günü oynanacak olan Spor Toto Süper Final maçında sahadaki yerini alacak.

 

Şenol Güneş bu oyuncuyla idman sahasında yakından ilgileniyor. Zaman zaman bu oyuncunun yanına giden Güneş Zokora'ya "Bu maçta sana ihtiyacımız var, ilk iki maçta forma giyemedin. Sen du bu karşılaşmada oynamak istiyorsun, kendini ispatlamak istiyorsun" dedi.

 

"Maça kadar olan zamanda kendini çok iyi hazırla sana çok görev düşecek" diyen Güneş'e Zokora da, "Ben her zaman hazırım. Kart cezalısı olduğum için üzgündüm özür dilerim tekrar. Ama sizin yüzünüzü kara çıkartmayacağım hocam bu maç için ayrı bir hazırlık yapıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler