Zağnos açılışı Bursa'da yapıyor

Sezona galibiyetle başlamak istiyorlar.

Zağnos açılışı Bursa'da yapıyor
Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde, Zağnosspor 9 Eylül Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü maçı ile 2016-2017 sezonunu açıyor.

Kırmızı-Mavi-Beyazlı takım, Osmangazi ile Bursa Dikkaldırım Spor Salonu’nda karşılaşacağı maç için son hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’dan ayrıldı. Yeni sezonun başlamasına saatler kala Zağnosspor Antrenörü Kıvanç Özcan bir takım açıklamalarda bulundu. Özcan, fair-play vurgusu yaptığı açıklamasında, yeni sezonda tüm takımların sarf ettiği emeklerinin karşılığını bulması temennisinde bulundu.

ÖZCAN: “SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Osmangazi maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Özcan; “Geçen sezona oranla daha iyi bir kadromuz var. Eksik bölgelere takviyeler yaptık, bazı bölgelerde ise değişikliklere gittik. Sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdik. Sakat veya hazır olmayan oyuncumuz yok. Bursa’dan galibiyetle dönmek ve sezona moralli başlamak istiyoruz. Başkanımız Haluk Selim ve yönetim kurulumuz yeni sezon için iyi bir takım kurabilmek adına çok çaba sarf ettiler. Hepsine ayrı ayrı emekleri için teşekkür ediyorum. Onlar üzerine düşenleri layıkıyla yaptılar, şimdi sıra bizde. Başarılı bir sezon geçireceğimizi umuyorum” diye konuştu.  

9 Eylül Cuma günü Bursa Dikkaldırım Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemleri Bilal Kahraman ve Alpaslan Korkmaz ikilisi yönetecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor