Yusuf Yazıcı’dan anlamlı sözler! “Bazen kızdınız, bazen darıldınız ama…”

Yusuf Yazıcı, şampiyonluğun ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti! 

Yusuf Yazıcı’dan anlamlı sözler! “Bazen kızdınız, bazen darıldınız ama…”

Trabzonspor’dan transfer olduğu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’le şampiyonluğa ulaşan Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Trabzonspor’da iken verdiği röportajda geleceği ile ilgili söylediği sözlerin yer aldığı videoyu alıntılayan Yusuf, “Bazen kızdınız, bazen darıldınız belki ama hep bir amacım oldu benim; doğduğum toprakların çocuklarına güzel örnek olabilmek, “Biz daha iyisini yaparız” dedirtebilmek. Onlara en ufak bir katkım olabildiyse, ne mutlu bana.” mesajını paylaştı.

Erdoğdu Lisesi ile dünya şampiyonu olmaları sonrasında verdiği röportajı da alıntılayan Yusuf, “Erdoğdu’dan çıkan o çocuk hayallerini gerçekleştirdi” mesajı üzerine ise “Gerçekleştirdik, hep birlikte. Bu ülkenin çocukları daha nice hayalleri gerçek yapacak. Sporda, bilimde, sanatta. Yeter ki inanalım, yeter ki cesaretlendirelim” dedi.

Yusuf Yazıcı bir diğer mesajınd ise "İyi günümüzde, kötü günümüzde hep yanımızdaydınız. Koca ülke tek yürek olup bizi sevginizle sardınız. Hakkınızı ödeyemeyiz. Bu başarı hepimizin. Doyasıya kutlayalım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler