Yusuf Yazıcı'ya ilk 11 şoku! Cevabını golle verdi

Lille'nin yıldızı Yusuf Yazıcı'ya ilk 11 şoku! Cevabını oyuna girer girmez attığı golle verdi.

Yusuf Yazıcı'ya ilk 11 şoku! Cevabını golle verdi

Sparta Prag karşısında 77. dakikada yerini Burak Yılmaz'a bırakan Yusuf Yazıcı, kenara alındıktan sonra bu karara şaşırmış ve oyundan çıkarken teknik direktör Christophe Galtier'in elini sıkmayarak tepki göstermişti.

HOCASINDAN TEPKİ GELDİ

Yusuf Yazıcı'nın tepkisi hakkında konuşan Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, "Maça konsantre olmak başka şey, kızgınlık başka şey. Bunu Yusuf Yazıcı ile aramızda ve sessiz bir biçimde halledeceğiz. Sahadan çıkıyorsa buna saygı göstermeli. Sebebi her ne olursa olsun. Yusuf Yazıcı'yı çıkardım ve yerine Burak Yılmaz'ı aldım, o da 2 gol attı" ifadelerini kullanmıştı.

İLK 11'DE YOK

Lille'in bugün oynanan Monaco kadrosu açıklandığında Yusuf Yazıcı şok yaşadı. Açıklanan kadroda Yusuf Yazıcı'nın ismini göremeyen taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Lille karşılaşmaya Maignan, Djalo, Botman, Fonte, Reınıldo, Andre, Soumare, Bamba, İkone, Burak Yılmaz, David 11 i ile başladı.

62'DE OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

62. Dakikada David'in yerine oyuna giren Yusuf Yazıcı 66. dakikada Burak Yılmaz'ın pasında topu ağlara göndermeyi başardı. Lille bu golle 2-0'lık üstünlüğü yakalarken Yusuf 4. golünü kaydetmiş oldu. 

Lille Monaco'yu 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Lille'in gollerini 53. dakikada David ve 66. dakikada Yusuf Yazıcı kaydederken Manaco'nun tek golünü uzatma dakikalarında Pellegri kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler