“Yusuf'un davranışı normal!“

Trabzonspor, Antalya Cup-2 Turnuvasında, Hollanda 1. Ligi ekiplerinden Heerenven'e Sibon'un 2. yarıda attığı golle 1-0 mağlup oldu. Trabzonspor, aldığı bu mağlubiyetin ardından Pazartesi günü 16.30'da Antalyaspor ile kupada üçüncülük maçına çıkacak. Karşı

“Yusuf'un davranışı normal!“

Trabzonspor, Antalya Cup-2 Turnuvasında, Hollanda 1. Ligi ekiplerinden Heerenven'e Sibon'un 2. yarıda attığı golle 1-0 mağlup oldu. Trabzonspor, aldığı bu mağlubiyetin ardından Pazartesi günü 16.30'da Antalyaspor ile kupada üçüncülük maçına çıkacak. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yoğun ve yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, yarından itibaren yoğunluğu azaltacaklarını ve yapacakları iznin ardından lige hazır bir şekilde girmek
istediklerini söyledi.

Ersun Yanal, Trabzonspor ile anlaşmak üzereyken Beşiktaş'a transfer olan Bursaspor'un orta saha oyuncusu Yusuf Şimşek ile ilgili sorulara, "Yusuf, profesyonel bir futbolcu. Çok normal bir davranış. Trabzonspor'un gerçekleri vardır. Trabzonspor forması giyecek futbolu önce gönülden Trabzonspor'a bağlanmalıdır. Yusuf çok iyi bir futbolcu. Yusuf, profesyonelliğin gereğini yere getirdi. Herkes bu durumu kendisine göre yorumlayabilir. Bize kendi yorumumuz ise Yusuf'un profesyonelliğin gereğini yerine getirdiği şeklinde" ifadelerini kullandı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Ersun Yanal, "İzlediğimiz oyuncular var. Bu dakikadan sonra transferde hata yapmamalıyız. Herşeyiyle bu takıma ait olacak futbolcuları transfer etmeliyiz" dedi. Yanal, ligin 2. yarısının çok sert geçeceğini vurgulayarak, şampiyonluk yarışının en az 4 takımla son haftalara kadar sürececeğini iddia etti.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, hazırlık maçlarına konsantre olmanın zor olduğunu ifade ederek, Heerenven karşısında birçok pozisyondan yararlanamadıklarını, bunda ise yorgunluğun payının olduğunu söyledi. Gökhan Ünal, 2. yarının ilk maçında oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ise, "2. yarıya Fenerbahçe maçıyla başlayacağız. Fenerbahçe transferlerle kadrosun güçlendirdi. Biz, İstanbul'a galibiyet için gideceğiz. Fenerbahçe maçından 1 veya 3 puanla dönmek istiyoruz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak ve 25 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek istiyoruz" dedi. Gökhan Ünal, bir gece kulübünde bir bayanla birlikte fotoğraflarının gazetelerde çıkmasıyla ilgili olarak, "Fotoğrafları çeken kişi olayı abartmış. Ben o gün izinliydim. İzinli olan futbolcu istediğini yapabilir. Bizler robot değiliz. Yazıldığı gibi gece 05.00'de değil, 02.00'de oradan ayrıldım. İşallah, fotoğraflarımı yayınlayan kişi iyi para kazanmıştır" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un genç futbolcusu Göksu Alhas ise, kendisine şans veren teknik direktör Ersun Yanal'a teşekkür ederek, uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet etmek istediğini ve burada şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor