Yusuf Erdoğan: Trabzonspor'dan ayrılış sebebim...

Yusuf neden ayrıldığını açıkladı

Yusuf Erdoğan: Trabzonspor'dan ayrılış sebebim...
Trabzonspor'dan sezon başında ayrılarak Bursaspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu. Yusuf Trabzonspor'da yaşadıklarını, unutamadığı maçı ve neden ayrıldığını anlattı.

Beinsport'a konuşan Yusuf'un açıklamalarından Haber61'in derledikleri şu şekilde;

Benim için Trabzon duygusal bir ortamdı. Orası benim için şehir ve kulüpten fazlası. Hayatımın önemli bölümünü orada geçirdim ilklerimi orada yaşadım.
Trabzonspor’a geldikten sonra fiziğim zayıf diye gönderildim. Halı sahada oynarken Araklıspor’un yardımcı hocası beni gördü beğenip kulübe götürdü. Sonrasında 1461 Trabzon’a geldim ve devam ettim
Trabzon’dan ayrılmam biraz zor oldu. O kararı almak zorundaydım. Artık Bursa’dayım…
En beğendiğim kanat oyuncusu Olcay Şahan. Çok beğendiğim bir futbolcu.
Benim için duygusal bir karar oldu Trabzon’dan ayrılmak. Oradan nefret edilmeden ayrılmak istedim. Büyük takımlarda fazla kaldığımızda bazen işler kötü gittiğinde size patlayabiliyor. Ben orada yetişmiş bir futbolcuyudum. Maçları kaybettiğimizde iyi oynamadığınızda ibre oranın futbolcularına dönüyor. Oranın insanlarının sevgisinin azalmaması için böyle bir karar verdim. Herşey güzel gidince tadından yenmeyen bir kulüp. Ben oraya gittiğimde dolaştığımda dönercisi bile benden hesap almazdı. Öyle bir sevgi vardı. Ama oradan ayrılmam gerektiğini düşünüyordum. Bazı şeyler oturmuyordu son zamanlarda. Severek ayrılmak derler ya biraz öyle…
Ben kulübe gittiğimde maddi ve manevi açıdan kötü bir durum vardı. Hep bir kaos içindeydik. Seyirci tabiki başarı istiyordu.  Ben sahadan yorulmadan çıktığımı hiç hatırlamıyorum. Elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Bazı şeyler yolunda gitmedi.  Ben sevinçerlimde de bir taraftar gibi seviniyordum.
Orada unutamadığım maç Konyaspor maçıydı. Rakipten dönse maç bitiyordu. 90+5 de gol oldu. İçerde oynuyorsun kazanman gerekiyor ve son saniyede golü bulduk. Bütün takımın arkamdan koşması, taraftarla bütünleşmemiz bir anda kendimi ağlarken bulmuştum. Hayatımdaki en unutulmaz anlardandı…
Geçen sezon istediğimiz yerde bitiremedik ilk yarıyı. 18 puanla bitirmiştik. 4 gol atmıştım benim için ilk yarı performansım iyiydi. İkinci dönem başladığında hocamızın kendi düşüncesi, Olcay abi geldi sonrasında çok şans bulamadım. Oradan sonra bazı şeyler rayına oturmamaya başladı. Futbolda bunlar var. Trabzon benim için her zaman güzel kalacak.
Çok özel bir konumdayım. İki tane şampiyonluk yaşamış Anadolu kulüplerinde oynadım. Benim için çok büyük bir şans. Trabzonspor 4 büyükten biridir. Çok büyük başarıları var. Bursaspor’un da yaptığı bir devrimdir. Günümüz futbolunda daha zor olanı yaparak şampiyon oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler