Yönetim karar verirse kongre tarihi .....

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs ’ta gerçekleşen olağan üstü kongrede Trabzonspor Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi kritik karar aşamasında 25-26 Mayıs'ta yapılan olağanüstü genel kurulda, 68. maddeye ek olarak konulan yönetimin görev süresini 6 ay

Yönetim karar verirse kongre tarihi .....

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs ’ta gerçekleşen olağan üstü kongrede Trabzonspor Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi kritik karar aşamasında

 25-26 Mayıs'ta yapılan olağanüstü genel kurulda, 68. maddeye ek olarak konulan yönetimin görev süresini 6 aydan 30 aya çıkartan ek 4. madde açılan dava sonunda mahkemece hukuksuz bulunarak  kabul edilmedi.

Trabzon 1.Asliye hukuk Mahkemesi seçimi iptal edip yeniden yapılmasına karar verdi. Mahkeme kararına göre Bordo-Mavili camiada genel kurul 24-25 Aralık'ta seçimli olarak gerçekleşmesi gerekiyor.

Bordo mavili ekibin başkanı Hacıosmanoğlu ve yönetimi kongre konusunda kesin kararını henüz vermezken Trabzon Asliye hukuk mahkemesinin kararını temyize taşımadığı taktirde Trabzonspor Aralık ayı içersinde olağan kongresini yapacak.

Kararın temyize taşınması halinde ise  Aralıkta yapılacak ancak seçim maddesi konulmayacak olan Olağan kongrede bordo mavili ekibin üyeleri mevcut yönetimden rövanşı mali bilancoyu  ibra etmeyerek almayı planlıyor. Kongrede yönetimin Mali bilançosu redo edilirse otamatikten yönetim düşecek ve kulüp Kayyum'a kalacak.

Başkanın kararını bekleyen kulübün ağır topları kararın temyize taşınması ve yönetimin konrgre kararı almaması halinde mevcut yönetimin ibra edilmesisi için de hazırlak yaptığı ve harekete gececekleri iddia edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor