Yavuz Selim sahası ile ilgili bir açıklama daha geldi!: Ölçüler nizami değil!

Trabzon’da Avni Aker Stadı’nın yerine yapılacak millet bahçesi içerisinde yer alacak Yavuz Selim Sahası ile alakalı bir açıklama daha geldi.

Yavuz Selim sahası ile ilgili bir açıklama daha geldi!: Ölçüler nizami değil!

Geçtiğimiz günlerde Haber61’e açıklamalar yapan ve Avni Aker Stadı yerine yapılacak millet bahçesi içerisinde yer alan Yavuz Selim Shası’nın nizami ölçülerde olmadığını belirten Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cahit Erdem, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yaptı.

Haber61 daha önce duyurmuştu - Tıkla oku

Erdem, Millet Bahçesi’nin içerisinde yapılması planlanan sahayla ilgili “Futbol sahasının ölçüleri nizami değildir. Çizgi ölçüleri 68*105 m ebatlarında olmalı, çizgi dışı 3 metrelik boşluk bırakılmalıdır” ifadelerini kullandı. Erdem ayrıca, “Trabzon merkezinde Avni Aker, Yavuz Selim ve 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nun olduğu alanda daha önce planlanan rezidans yapılması itirazlarımızın ardından Millet Bahçesi yapılması fikri bizleri heyecanlandırmıştı. Çünkü şehrinizin batısında güzel bir parkımız olacak, içerisinde de tarihi misyonuna uygun bir futbol sahası yerleştirilecekti. Trabzon’da futbol burda doğmuş, yeşermiş ve hayat bulmuştu. Neden bu kentin en önemli projeleri yapılırken halka veya paydaşlarına sorulmaz, anlamakta güçlük çekiyorum. Çoğu kuruluş ve şehir dinamiklerinin göremediği projeyi Trabzonlularla paylaşmak istedim. Trabzon’da ve Ankara’da herkesin sahip çıktığı ve bir türlü hayat bulmayan Yavuz Selim Sahası projesi. Bu konuyu takip eden, bizimle irtibat kuran Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz var. Kim ne kadar emek harcamışsa Trabzon un bütün görsel ve yazılı basınında, hepsine teşekkür edeceğim. Eksiklerle ilgili raporumuz da ekte sunduğum şekli iledir. Bilgilerinize” dedi.

Paylaşımında Yavuz Selim Sahasının projesini ve önerilerinin yer aldığı resmi evrakı paylaşan Erdem girişimlerin sürdüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor