Yattara'ya ne olacak ?

Burak Yılmaz’ın gölgesinde kalan kaptan Yattara’nın kontratı sezon sonu bitiyor. Yıllık 1.8 milyon Euro alan Gineli yıldız ayrılmak istemiyor. Yönetim ise konuya mesafeli yaklaşıyor.SUYU ISINDITrabzonspor’da Burak Yılmaz’ın başarılı performansı sonrası ar

Yattara'ya ne olacak ?

Burak Yılmaz’ın gölgesinde kalan kaptan Yattara’nın kontratı sezon sonu bitiyor. Yıllık 1.8 milyon Euro alan Gineli yıldız ayrılmak istemiyor. Yönetim ise konuya mesafeli yaklaşıyor.

SUYU ISINDI

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın başarılı performansı sonrası artık 11’de şans bulamayan Ibrahima Yattara’nın  Trabzonsporda kalıp kalmayacağı merak konusu. 8 yıldır Trabzon’da olan ve 61 numaralı formanın yanı sıra kaptanlık bandı verilen Yattara, uzun bir sakatlık döneminden sonra formayı kaptırdığı Burak Yılmaz’ın müthiş çıkışının gölgesinde kalınca tamamen gözden düştü.

Son olarak ligin 7. haftasında Bordo-Mavililer’in Beşiktaş’ı 1-0 yendiği karşılaşmaya 11’de başlayan Gineli oyuncu daha sonra kulübeye mahkum oldu.

‘KOVULMADIĞIM SÜRECE BİR YERE GİTMEM’

Sezona iyi başladığını ifade eden Yattara, “Yeniden forma giyerek eski günlerime dönmek istiyorum. Şampiyonluk yarışında katkı yapmak gerek. Burak iyi oynuyor. Ama artık ben de görev almak istiyorum. İdmanlardaki performansımı herkes görüyor. Eskisinde daha iyi çalışıyorum. Ayrıca sözleşmem sezon sonu bitiyor. Kovulmadığım sürece gitmeye niyetim yok. Çünkü futbolu Trabzon’da bırakmak istiyorum. ‘Duraklama dönemindesin’ deniyor ama ben kendimi hiç de böyle görmüyorum. Yeter ki şans verilsin. Yattara’nın kim olduğunu herkese göstereceğim” ifadesini kullandı.

PAHALI YEDEK

Öte yandan Gineli’nin sözleşmesiyle ilgili görüşmelerin şimdilik askıya alındığı

öğrenildi. Trabzon’dan yıllık 1.8 milyon euro kazanan Yattara’nın geleceği ile ilgili görüşmeleri yönetim kurulu 18-19 Aralık tarihlerindeki kongre sonrasına bırakıldı. Yönetim kurulu teklif gelmesi halinde bu futbolcuyu elden çıkarmayı planlarken teklif gelmemesi halinde bu futbolcuyla yeniden masaya oturarak sözleşmesini uzatabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler