Yattara R. Madrid'in listesinde!

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara'nın, İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in transfer listesinde olduğu iddia edildi. Birkaç ay öncesine kadar Katar'ın Al-Saad takımına transferi son anda gerçekleşmeyen İbrahima Yattara, Real Madrid

Yattara R. Madrid'in listesinde!

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara'nın, İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Birkaç ay öncesine kadar Katar'ın Al-Saad takımına transferi son anda gerçekleşmeyen İbrahima Yattara, Real Madrid yolunda. İspanya basınının, 'Real Madrid'in yeni şok hedefi Trabzonspor'un kanat oyuncusu İbrahima Yattara' başlığıyla verdiği haberde, Gineli futbolcunun Real Madrid'in transfer listesine girdiğini yazıldı.

Haberde, kadrosunu kısa bir süre önce Klaas-Jan Hutelaar ve Lassana Diarra ile güçlendiren Real Madrid'in bu futbolcuları Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacağı için Avrupa Kupaları'nda forma giymesinde engel olmayan yetenekli bir oyuncuyu transfer etmek istediği belirtildi.

İspanyol basını bu transferin 7 milyon Euro'ya bitebileceğini ifade ederek, şu ifadelere yer verdi:

"Real Madrid yöneticileri, Şampiyonlar Ligi'nde hücumda oynatabilecekleri, yetenekli bir futbolcu arayışında. Gine Milli Takımı'nın da formasını giyip, AB pasaportu taşıyan Yattara, kulübü Trabzonspor'daki 7 milyon Euro'luk değeriyle Real Madrid yöneticilerinin listesinde"

İspanyol basınının bu iddiasının somut hale gelip gelmeyeceği ise büyük merak uyandırdı. Dünyanın sayılı kulüplerinden olan Real Madrid, Türkiye'den daha önce Fenerbahçe formasını giyen Elvir Baliç ve Gençlerbirliği forması giyen Njitap Geremi'yi transfer etmişti.

Bu arada Real Madrid yönetiminin transferini düşündüğü bir diğer ismin ise Rayo Vallecano forması giyen Mohamed Diame olduğu öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor