Yattara'dan Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart

Trabzonspor'un eski futbolcusu Yattara katıldığı tv programında eski hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdi.

Yattara'dan Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un unutulmaz isimlerinden İbrahim Yattara, TV100'de katıldığı Var Odası programında olaylı Galatasaray Trabzonspor maçında Salih Dursun'un kırmızı kart gösterdiği programın daimi konuğu hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdi.

Yattara, TS Club'den hediye getirdiği programda "Biz Trabzonlular gelirken elimiz boş gelmeyiz" diyerek konuşmalarına başladıktan sonra Programda Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesi yorumlarda bulundu.

Trabzonspor'u sürekli takip ettiğini ve Trabzon'a sürekli gittiğini belirten Yattara "Ben Türkiye'de yaşıyorum. Burada kendi memleketimde gibi yaşıyorum. İnşallah hep burada kalırım. " dedi.

YILDA 2 MAÇ VAR

Gineli eski futbolcu "Ben Trabzonspor'da 8 yıl oynadım. Trabzonspor taraftarı için her yıl iki maç var. Fenerbahçe maçları. Bütün futbolcular yeni gelenlere bunu anlatıyordur. Bu maçın atmosferi bambaşka olur. Trabzonspor'un çok iyi oynayacak ve yüzde yüz kazanır. Trabzonspor'un kadrosu çok iyi. Bu sene şampiyon olacağına inanıyorum. Sezon başı itibariyle de en iyi takım. Trabzonspor 2-0 kazanır " dedi.

İDDİAYA GİRDİ

Yattara iddialı sözleri sonrası programın bir diğer daimi konuğu Emre Bol ile de iddiaya girdi. Yattara "Trabzonspor kazanırsa sen saçını bordo mavi yapacaksın" derken Emre Bol da "Sen de sarı laciverte boyayacaksın" dedi.

BİTNEL'E KIRMIZI KART

Yattara, program sunucusu Erem Şener'in, eski hakem Deniz Ateş Bitnel'i tanıyıp tanımadığını sorması üzerine "tanıyorum" diyerek kırmızı kartını gösterdi. Bitnel bu hareket üzerine "En azından futbolcu birinden görüyorum kartı" diyerek Salih Dursun'a gönderme yaptı.

MESUT ÖZİL'LE KIYASLANAMAM

Öte yandan Yattara, kendisiyle Mesut Özil'in kıyaslanması üzerine "Kariyerine saygı duyuyorum. Ama teknik anlamda benimle kıyaslanamaz. Ben Roberto Carlos'u geçtim. O benimle yarışamaz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor