"Yaptığımız hatalardan ders almamız gerek "

 Trabzonspor evinde Medikal Park Antalyaspor’u 2 – 0 mağlup etti. Maçın Ardından konuşan Teknik direktör Tolunay Kafkas ,“Aslında doksan dakikadan önce içinde bulunduğumuz durum sıkıntılı bir durumdu. Bugün kazanmamız bize moral oldu. Üst üste birkaç tane

"Yaptığımız hatalardan ders almamız gerek "

 

Trabzonspor evinde Medikal Park Antalyaspor’u 2 – 0 mağlup etti. Maçın Ardından konuşan Teknik direktör Tolunay Kafkas ,“Aslında doksan dakikadan önce içinde bulunduğumuz durum sıkıntılı bir durumdu. Bugün kazanmamız bize moral oldu. Üst üste birkaç tane maç kazanmamız gerek. Kendimize özgüven sağlamamız açısından" dedi.
 
Taraftara teşekkür eden Kafkas, "Özellikle  bugün taraftarın eski yeni yöneticilerin takıma verdiği destek şehrin kenetlenmesi bizim için önemliydi. Umarım bundan sonra da böyle gider. Bundan sonra ki maçlarda daha iyi olma gayreti içinde olacağız" şeklinde konuştu.
 
Kafkas "bizim bu sene içinde bulunduğumuz durum sezon başından sonuna kadar tabi ki tatmin etmiyor. Ancak bu tür camiaların zaman zaman iniş çıkışları oluyor. Bize iniş rast geldi. Şimdi ayağa kaldırma zamanı. Önümüzde kupa var. Bütün hedefimizi kupaya vereceğiz. Yaptığımız hatalardan ders almamız lazım. Ders almazsak daha ağır şeyler olur. Hatalarımızı en iyi şekilde halledip en iyi yerde bitireceğiz" dedi.
 
Konuşmasının sonunda Kafkas, “Bu şehirde evlendim burada kaldım. Sadece takımdan ayırdılar beni camiadan ayrılmadım. Benim oynadığım dönemden bu döneme tribün arasında fark var. Gelirken ateşle barut yan yana ifadesini kullandım. Taraftar ile benim aramda ki bağdan. Kaynaklanan bir sözdü. Bu şehrin kanıyla benim kanım aynı akıyor. Umarım bu takımı daha iyi yerlere getiririm. Şuan sadece bir maç kazandık. Geri kalan maçları da kazanabilecek güçteyiz. Yine altını çiziyorum.”ifadelerine yer verdi 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler