Yanal, Terim'in sözlerini beğenmedi

Ersun Yanal, Fatih Terim'i beğenmedi

Yanal, Terim'in sözlerini beğenmedi
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, EURO 2016'da oynanan Türkiye - Hırvatistan mücadelesini Lig tv'de yorumladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştiren Yanal, tecrübeli hocanın açıklamalarına katılmadığını dile getirdi.

Hırvatistan'a 1-0 yenilen Milli Takımızın teknik direktörü Terim'in maç sonrasında yaptığı açıklamaları eleştiren Yanal, takımın neredeyse hiç bir şey yapmadığını söyledi.

Terim'in basın toıplantısındaki sözlerine katılmıyorum diyen Yanal " Özellikle ilk yarı için söylediği sözler ve bizim izlediğimiz takım birbirine örtüşmüyor. Çünkü biz ilk yarına hücumda hiç yoktuk. Neredeyse hiçbir şey yapmadık. Isı haritasında bakıldığında da bu görülüyor. En net pozisyon Ozan'ın kafa vuruşuydu. Fatih Terim olumlu yönleri söyledi ama bu noktada ben katılmıyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor