Waris Türkiye'ye dönüyor

Waris'in transferi bitmek üzere

Waris Türkiye'ye dönüyor
Titi ve Ekong transferleriyle savunmasını sağlama alan Bursaspor, bir takviye de hücum hattına yapmak üzere. Gündeminde birçok isim bulunan Yeşil-Beyazlılar, bir süredir ilgilendiği Trabzonspor'un eski futbolcusu Majeed Waris transferinde sona geldi.

Bursaspor, 25 yaşındaki futbolcuyla yapılan görüşmelerde her konuda anlaştı. Trabzonspor’a büyük umutlarla gelen, ancak istediği performansı sergileyemeyince 4 milyon Euro (16 milyon TL) bonservisle Lorient’in yolunu tutan Ganalı futbolcu, yeniden Türkiye’de oynamayı kabul etti. Fransa Lig 1’de 72 maçta 29 gol, 11 asistlik başarılı bir kariyere sahip olan, geride kalan sezonu 9 gol 4 asistle tamamlayan Waris’in kulübüyle yapılan görüşmelerde de önemli mesafe katedildi. Teknik direktör Paul Le Guen’in takımına kazandırmayı çok istediği futbolcunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması planlanıyor. Bu transferi bir an önce gerçekleştirmeyi amaçlayan başkan Ali Ay’ın kulüp adına bir menaceri Fransa’ya yolladığı öğrenilirken, en geç cuma gününe kadar müjdeli haberin geleceği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler