Volkan Şen'in yeni takımı belli oluyor

Volkan Şen 1. lig yolunda.

Volkan Şen'in yeni takımı belli oluyor

Geçen sezon Atiker Konyaspor forması giyen tecrübeli futbolcu Volkan Şen Spor Toto 1. Lig ekibi Adana Demirspor ile anlaşmak üzere...

Spor Toto 1. Lig’de yaptığı transferlerle yankı uyandıran Adana Demirspor dün akşam Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Akdeniz ekibi maçı Galip Güzel'in attığı golle 1-0 kazandı. 

Ajansspor'un haberine göre Adana Demirspor’un transfer gündeminde yer alan uzun yıllar Bursaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da forma giyen Volkan Şen, Karabükspor - Adana Demirspor maçını tribünde takip etti. 

Volkan, Mavi Lacivertli takımın transfer gündeminde yer alsa da Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile iyi bir ilişkisi var.

Volkan, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile de görüştü. Volkan ikna olursa Mavi Şimşekler ile sözleşme imzalayacak. ‬

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler