Volkan Döne: "Tecrübeli oyuncularımızla maçı kazanmasını bildik..."

Voelybol Milli Takımımız'ın oyuncularından Volkan Döne Haber61 TV mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu.

Volkan Döne: "Tecrübeli oyuncularımızla maçı kazanmasını bildik..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı ilk 4 maçı da kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı, guruptaki beşinci maçında Belçika’yı Trabzon’da ağırladı ve rakibini mağlup etmeyi başardı.

Voleybol Milli Takımımız'ın libero oyuncusu Volkan Döne karşılaşma sonrası Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Devamlı maç oynuyoruz. 3-4 günde bir deplasmanlara gidiyoruz. Çok yoruluyoruz. Bunun ilk ve ikinci sette sıkıntısını yaşadık. Ama tecrübeli oyuncularımız sayesinde maçı kazanmasını bildik. Bizim amacımız finale gitmekti. Bunu başardık. Finalde şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için devamlı çalışmaya devam edeceğiz. Savaşacağız. Trabzon halkı çok güzeldi çok memnun kaldım. Bende Rizeli’yim ve memleketimle çok gurur duydum. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor