Volkan Demirel'in hayal dünyası!

Şike ile gasp ettikleri kupa en değerlisiymiş

Volkan Demirel'in hayal dünyası!
Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-11 sezonunda şike ile bordo mavililerin kupasını gasp eden Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel şikeye sahip çıktı. Türkiye'nin tartışmasız en antipatik futbolcularının başında yer alan Volkan, kulübünün televizyonuna yaptığı açıklamada  "2010-2011 sezonunda elde ettiğimiz şampiyonluk en değerli şampiyonluktur. Bunun gibisi bir daha olmayacaktır" dedi.  

Şike ile suçlanmalarının anlamsız olduğunu iddia eden Volkan "2010-2011 şampiyonluğuna ulaşırken sahada karşılaştığımız hiçbir rakip bize 'Eyvallah' demedi. 'Eyvallah' denilen başka takımlar vardı' ifadesini kullanarak aklınca Trabzonspor'a suçlamada bulundu.

Volkan bu saçma sapan açıklamaları yaparken şike konusunda CAS,FIFA ve UEFA'nın almış olduğu kararlardan habersiz olduğunu ya da anlayamadığını ortaya koydu. Volkan, kendilerine hiç bir takımın "Eyvallah" demediğini söylemesi de o sezon oynadıkları maçları çok çabuk unuttuğunun göstergesi oldu. Süreçten habersiz olan Volkan'ın, şikeden hapis yatan başkanları Aziz Yıldırım'ın "Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" sözlerine de bir açıklık getirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler