Ve Türkiye Euro 2016'dan elendi!

Türkiye turnuvaya veda etti

Ve Türkiye Euro 2016'dan elendi!
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2016 macerası bugünkü sonuçlarla birlikte son buldu. Türkiye, İtalya’nın İrlanda Cumhuriyeti’ne 1-0 yenilmesiyle birlikte en iyi üçüncü olma fırsatını kaçırdı ve elendi.

Belçika’nın İsveç karşısında aldığı 1-0’lık galibiyet bizim için yeterli olmadı.

Grubunda Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 deviren Türkiye, 3 puan ve -2 averajla grup etabını tamamlamıştı. Ay-yıldızlıların gruptan çıkması için iki ihtimal vardı.
Macaristan’ın Portekiz’i yenmesi durumunda millilerimiz Euro 2016 macerasına devam edecekti. Macarlar, Portekiz’le 3-3 berabere kalınca gözler İtalya-İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç-Belçika maçlarına çevrildi.

Türkiye’nin bir sonraki rotası 2018 Dünya Kupası olacak. Kırmızı beyazlılar Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde eleme grubunda Finlandiya, Hırvatistan, İzlanda, Kosova ve Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor