Valerien Ismael'in Trabzonspor planı!

Trabzonspor'un pazar günü sahasında ağırlayacağı Beşiktaş'ın taktiği belli oldu

Valerien Ismael'in Trabzonspor planı!

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, pazar günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu karşılaşma siyah beyazlılarda teknik direktör Valerien Ismael'in de ilk maçı olacak.

Fanatik'te yer alan habere göre Ismael maç planını hazırladı. İşte detaylar;

Fransız teknik adam gelir gelmez Bordo-Mavili takımı mercek altına alıp zorlu maçta oynatacağı sistemi belirlemişti. 3-4-3 başlayıp rakip ataklarda 3-6-1’e dönerek rakibin etkili silahlarını durdurmayı planlayan 46 yaşındaki teknik adamın kafasındaki 11'i belirlediği gelen bilgiler arasında. 

Bire bir görüşüyor

Kalede Ersin'e forma verecek olan Ismael'in savunmada görev yapacak 3'lüyü Rosier, Welinton ve Vida'dan kuracağı belirtildi. Orta sahadaki 4 ismin ise Can, Josef de Souza, Alex ve Rıdvan olacağı öğrenildi. İleri uçta da Ghezzal, Batshuayi ve Larin’den gol bekleyecek olan Ismael'in taktik çalışmanın yanında motivasyon konuşmalarıyla da oyuncuların özgüvenini yükseltmeye yönelik çalışmalar yaptığı öğrenildi. Fransız teknik adamın, "Planımıza sadık kaldığımızda kazanacağımızı biliyoruz. Sizlere güveniyorum. Çalıştıklarımızı sahada gösterelim ve kazanalım" sözleriyle oyuncuları Trabzonspor'a karşı motive ettiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor