Usta, Erdoğan'ın davetine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu süreçte birçok terör örgütüyle mücadele verildiğini belirterek, "Bu terör örgütleriyle geniş alanda sürdürdüğümüz mücadeleyi de başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyorum." dedi.

Usta, Erdoğan'ın davetine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, futbol kulüpleri başkanları ile bir araya geldi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın da katıldığı toplantıda Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan süreçte birçok terör örgütüyle mücadele verildiğini belirterek, "Bu terör örgütleriyle geniş alanda sürdürdüğümüz mücadeleyi de başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyorum." dedi. "Nice zaferlerle dolu geleceğe Rabb'im bizleri kavuştursun." diyen Erdoğan, sıkıntılı bir dönemden geçildiğini ancak bu dönemin de atlatılacağını söyledi. Erdoğan, "Özellikle bu süreçte tabii birçok terör örgütüyle mücadele veriyoruz. Bu terör örgütleriyle geniş alanda sürdürdüğümüz mücadeleyi de başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Kabule, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor