Ünlü teknik adam Trabzonspor'un genç oyuncusunun peşinde

Dünyaca ünlü teknik adam Trabzonspor'un genç oyuncusunun peşine düştü.

Ünlü teknik adam Trabzonspor'un genç oyuncusunun peşinde

İtalya Serie A ekiplerinden Roma Sportif Direktörü Monchi, iki Türk yıldız adayının peşinde...


Cengiz Ünder'i Başakşehir'den Roma'ya transfer eden isim olan, futbol piyasasının ünlü yöneticilerinden 'Monchi' lakaplı Ramon Rodriguez Verdejo, şimdi de Galatasaray ve Trabzonspor'un genç yeteneklerini gözüne kestirdi.

İşte Monchi'nin listesindeki genç yıldızlar...

SEFA AKGÜN - TRABZONSPOR

Monchi'nin listesindeki ilk isim Trabzonspor U19 Takımında forma giyen 2000 doğumlu Sefa Akgün. 10 numara ve merkez orta saha olarak oynayabilen Sefa, Trabzonspor altyapısından yetişti. Takımının kaptanı da olan Sefa 1,75 boyunda ve sol ayaklı.

YUNUS AKGÜN - GALATASARAY

Monchi'nin transfer etmek istediği bir diğer Türk yıldız adayı ise Galatasaraylı Yunus Akgün. Sarı kırmızılı takımın altyapısından yetişen ve U21 Takımının formasını giyen 2000 doğumlu Yunus hücum özelliklerine sahip sağ kanat ve forvet olarak oynayabiliyor. Zaman zaman A Takımla da idmanlara çıkan Yunus'un Galatasaray'ın gelecekteki yıldızlarından biri olması bekleniyor.

Ünlü teknik adam Trabzonspor'un genç oyuncusunun peşinde

CENGİZ'İN PERFORMANSI KAPI AÇTI

Monchi'nin bir süredir takip ettiği Türkiye pazarına önem vermesinde Cengiz Ünder'in performansı etkili oldu. Genç yıldızın son haftalarda yükselen formunun yanı sıra, profesyonelliği ve takım içinde kendini sevdirmesiyle Türk futbolcularına İtalya kapıları daha fazla açılmaya başladı. (Sabah)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler