Ünal Karaman: "İnsanlar ölümün olduğunu unutmamalılar ve hadlerini bilmeliler"

Ünal Karaman'dan Haber61'e özel açıklamalar...

Ünal Karaman: "İnsanlar ölümün olduğunu unutmamalılar ve hadlerini bilmeliler"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor eski futbolcusu ve eski Teknik Direktörü Ünal Karaman, Trabzonspor’un durumu ile ilgili Haber61’e açıklamalarda bulunarak, “insanlar ölümün olduğunu unutmamalılar ve hadlerini bilmeliler” dedi.

GÜCÜMÜZ BU KADARINA YETTİ

Trabzonspor Karabükspor karşılaşması sonrasında Karabükspor’un durumu ile ilgili konuşan Karaman, “Bunlar kısa vadede ayaküstü konuşulacak konular değil. Spor sosyolojisi içinde konuyu daha derinden alıp değerlendirmek daha gerçekçi olabilir. Şunu söyleyebilirim insanın hayatı dersle geçiyor. Yaşadığımız her an bize ders. Bizim kulüp için yaşadıklarımız başka kulüplere ders olmalı. Aslında bunu ne derece alırız ne derece almayız o da tartışılır. Ben spor adamı olarak konuşurum, sporu yöneten, söz sahibi olan farklı bir meslekten gelmiş olabilir. Bizde bunlara alıştık spor camiasının içerisinde. Ama özde şunu söyleyebilirim. Doğu işler doğru planlamalar yapmanız lazım, gelir gider dengesini iyi hesap etmeniz lazım. Futbola adanmış yüreklerle beraber saha içi ve saha dışı mücadelenizi vermeniz lazım. Eksikler olduğu anda zorluklar yaşıyorsunuz. Biz Karabükspor olarak devre arası kadroyu boşaltıp zaten Türkiye’de diğer takımlara gitmiş oyuncuları seyrederek aslında Karabükspor’un fena bir kadro yapısı olmadığını da biliyorsunuz. Onları gönderip de böyle bir kadro yapısı ile ikinci yarıya başlamak camianın biraz hayalleri ile oynamak gibi olur. Yani gerçeklerle örtüşmüyor. Dolayısıyla sizin borcunuz olabilir ama camiada inanan, güvenen insanların hayallerini de bu kadar yok sayamazsınız. Bu kadar erken havlu atma şansınız yok. Biz gücümüz ölçüsünde mücadele ettik. Oyuncularımızın gücü ölçüsünde ilham vermeye gayret ettik. Gücümüz bu kadarına yetti” dedi.

HADLERİNİ BİLMELİLER

Trabzonspor’un durumu ile ilgili konuşan Ünal Karaman, “Ben Trabzonspor için çok konuşmam aslında hiç konuşmam. Ayrıldığım andan itibaren de hiç konuşmadım. İnsani boyutta sadece şunu söyleyebilirim; bir insanlar ölümün olduğunu unutmamalılar, iki hadlerini bilmeliler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor